ΑΕΚ

Ο Λιβάι Γκαρσία δεν πανηγύρισε τα γκολ του με τον Βόλο (vids)

Ο Λιβάι Γκαρσία πήρε στο... χαλαρό τα γκολ που σημείωσε στη φιλική αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Βόλο
Ο Λιβάι Γκαρσία δεν πανηγύρισε τα γκολ του με τον Βόλο (vids)

Ένα από τα πρόσωπα των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ και γενικότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος βρίσκεται πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Λανς.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πουλάει τον 25χρονο μεσοεπιθετικό, όμως, η εφημερίδα “La Voix du Nord” υποστήριξε ότι η υπόθεση μαίνεται.

Μάλιστα αναφέρεται ότι ο άσος ήδη έχει συμφωνήσει με τη γαλλική ομάδα, αφού θέλει να παίξει στη Ligue 1 και πως απομένει μόνο η κάλυψη των επιθυμιών της ΑΕΚ.

«Η Λανς έχει να τελειώσει κάποιες υποθέσεις αυτό το Σαββατοκύριακο. Αυτό δεν θα επισπεύσει τα πράγματα για να φέρει τον Λιβάι Γκαρσία, παρά το γεγονός ότι οι συζητήσεις συνεχίζονται μεταξύ των ομάδων και ο παίκτης συμφωνεί να έρθει. Απομένει να συμφωνήσουν στα οικονομικά», τονίζει το δημοσίευμα.

Από την ΑΕΚ ξεκαθαρίζεται ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως συμφωνία του 25χρονου, όπως μετέφερε και ο ρεπόρτερ Κώστας Κετσετζόγλου.

Συγκεκριμένα, τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία πίσω από την… πλάτη της ομάδας και πως ο παίκτης συνεχίζει κανονικά.

Ωστόσο τόνισε ότι αν η ΑΕΚ διαπιστώσει ότι η πρόταση που έρχεται θα αποφέρει 20.000.000 καθαρά, τότε προφανώς θα το σκεφτεί.

Αναμένεται, λοιπόν, η επόμενη κίνηση της Λανς και αν θα προσφέρει ακόμα μεγαλύτερο χρηματικό ποσό.

Σε μία τέτοια περίπτωση θα γίνει λόγος για τη No.1 πώληση παίκτη ελληνικής ομάδας στο εξωτερικό.

Προς το παρόν, πάντως, ο Γκαρσία έβαλε δύο γκολ στο ματς με τον Βόλο (στο 16′ και το 22′).

Δεν τα πανηγύρισε, γεγονός που πιθανώς φανερώνει χαλαρότητα επειδή ήταν φιλικό. Από την άλλη, υπάρχει και το ενδεχόμενο να σκέφτεται την επόμενη μέρα του στα επαγγελματικά. Οι απαντήσεις θα έρθουν σύντομα…

Δείτε τα γκολ του Λιβάι Γκαρσία στο παιχνίδι Βόλος – ΑΕΚ











Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Λιβάι Γκαρσία δεν πανηγύρισε τα γκολ του με τον Βόλο (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.