MEDIA

Το μυστικό της πεταλούδας επόμενα επεισόδια: Την ρίχνει απο τις σκάλες για να χάσει το παιδί

Όλα όσα θα δείτε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Το μυστικό της πεταλούδας».
Το μυστικό της πεταλούδας επόμενα επεισόδια: Την ρίχνει απο τις σκάλες για να χάσει το  παιδί

Το μυστικό της πεταλούδας επόμενα επεισόδια: Το μυστικό της πεταλούδας είναι η νέα σειρά του Open που ήρθε για να συναρπάσει το καλοκαίρι μας.

Μια σειρά που έρχεται ως δοκιμασμένη λύση από την Κύπρο όπου σημείωσε μεγάλη επιτυχία, έρχεται και στην ελληνική τηλεόραση προκειμένου να αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό.

Όσον αφορά, το τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια της σειράς, αφήστε το πάνω μας καθώς έχουμε όλα τα spoiler!

Το μυστικό της πεταλούδας επόμενα επεισόδια: Την ρίχνει απο τις σκάλες για να χάσει το παιδί

Στη συνέχεια της σειράς, η Λίλιαν τηλεφωνεί στην Κρίστια και της λέει πως είναι στο νοσοκομείο και παραλίγο να χάσει το παιδί. Η Κρίστια πάει να τη δει και η Λίλιαν της λέει πως θέλει να κάνει μήνυση στη Λουίζα για σωματική βλάβη.

Την ίδια ώρα, ο Άρης λέει στον Δώρο και στη Λουίζα ότι το μωρό της Λίλιαν είναι εντάξει, αλλά, η ίδια πιστεύει πως η Λουίζα την έριξε επίτηδες απ΄ τις σκάλες για να το χάσει.Ο Χριστόφορος ψάχνει ποιος έστειλε το απειλητικό μήνυμα στον Γιάννο και τσεκάρει τον Φίλιππο και τη Μαρκέλλα, ενώ ο Νικόλας προσπαθεί να βοηθήσει τον Στέφανο στην απόφαση που πήρε να εκβιάσει τον Γιάννο ότι δήθεν έχει αποδείξεις ότι αυτός σκότωσε τον Γεωργίου και ότι είναι καρφί.

Ακόμη, η Εύα υποψιάζεται ότι κάτι της κρύβει ο Θέμης, που έχει σχέση με το ότι έδιωξε τη Λίλιαν από βοηθό του και κάνει μια απρόβλεπτη κίνηση για να μάθει τι συμβαίνει.

Η Κρίστια πίνει στο σπίτι του Μάρκου και της ξεφεύγει πως η Εύα ξέρει πού είναι ο Κυριάκος.

Η Ειρήνη λέει στη Σοφία και στον Αρίστο ότι δεν έχει σκοπό να πει στον Μάρκο πως ο Χριστόφορος είναι ο Κυριάκος και πως θα κλείσει την υπόθεση, πράγμα που ανακουφίζει τη Σοφία.

Η Εύα καταλαβαίνει πως η Λίλιαν είναι έγκυος και ο Θέμης το παραδέχεται. Της λέει ότι δεν ξέρει, αν το παιδί είναι δικό του και μαλώνουν.

Τέλος, η Χριστίνα που είναι μπροστά στον καυγά, φεύγει ταραγμένη και πάει στο σπίτι του Άρη, ενώ ο Γιάννος μπαίνει στο σπίτι της Μαρκέλλας, αλλά, τον περιμένει μια έκπληξη.

Διαβάστε επίσης:

Το μυστικό της πεταλούδας: Ο Γιάννης δέχεται ανώνυμο απειλητικό sms για τον φόνο του Γεωργίου – Χαροπαλεύει η Λίλιαν!

Το μυστικό της πεταλούδας: Η Ειρήνη καταλαβαίνει πως ο Χριστόφορος είναι ο Κυριάκος – Αυτό τον πρόδωσε

Το μυστικό της πεταλούδας: Η Λίλιαν αναίσθητη στο πάτωμα – Ο Χριστόφορος απειλεί τον Γιάννο

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το μυστικό της πεταλούδας επόμενα επεισόδια: Την ρίχνει απο τις σκάλες για να χάσει το παιδί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα