MEDIA

Γιώργος Λιάγκας: Γιατί αγχώνει την Ελένη Βουλγαράκη;

Ο Γιώργος Λιάγκας κάνει διακοπές, η Ελένη Βουλγαράκη... αγχώνεται
Γιώργος Λιάγκας: Γιατί αγχώνει την Ελένη Βουλγαράκη;

Ο Γιώργος Λιάγκας, δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπής «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, αυτήν την περίοδο κάνει διακοπές στην Τήνο, όπου έχει εξοχική κατοικία.

Ο ίδιος λείπει, αλλά όπως φαίνεται, η τύχη του δουλεύει μιας και όλοι τον μελετούν!

Μία εξ αυτών, η νέα του συνεργάτιδα Ελένη Βουλγαράκη που αποχωρίστηκε τη ζεστή αγκαλιά της Σίσσυς Χρηστίδου και του MEGA, προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό του για τη νέα σεζόν.

Η δημοσιογράφος δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής του OPEN #Καλοκαίριyes, ότι την αγχώνει η μετακίνησή της στο νέο πόστο, το οποίο είδαμε ότι είναι… τζιζ μιας και όσες πήγαν (Δούκισσα Νομικού, Μαρία Κορινθίου κ.λπ.), μία που εμφανίστηκαν και μία που εξαφανίστηκαν!

«Με αγχώνει και γι’ αυτό δεν θέλω να το συζητάω. Να ξεκινήσουμε και να δούμε πως θα πάει. Δεν θέλω να λέω και πολλά», τόνισε.

«Δεν έχουμε κάνει ακόμα κάποια σύσκεψη, αυτά θα γίνουν πριν ξεκινήσει η εκπομπή εκεί μετά τον 15 Αύγουστο. Δεν θα μιλήσω με τον Γιώργο Λιάγκα για τις αποχωρήσεις που έγιναν τη φετινή σεζόν, δεν έχει να κάνει με εμένα αυτό, είναι κάτι ξεχωριστό. Θα τα πούμε όλα όταν έρθει η στιγμή», είπε στη συνέχεια.

Πηγή: mediatime.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιώργος Λιάγκας: Γιατί αγχώνει την Ελένη Βουλγαράκη;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα