ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O Άρης έχει τρία δεξιά μπακ, αλλά ψάχνεται και για τέταρτο – Τα δεδομένα για Μοντόγια! (vid)

Ο Άρης ενδιαφέρεται για τον Μαρτίν Μοντόγια και το έχει εκφράσει και επισήμως!
O Άρης έχει τρία δεξιά μπακ, αλλά ψάχνεται και για τέταρτο – Τα δεδομένα για Μοντόγια! (vid)

Άρης: Και καπνός και φωτιά για τον Μαρτίν Μοντόγια της Μπέτις. Ο Ισπανός δεξιός μπακ ενδιαφέρει τους «κιτρινόμαυρους»!

Στην Ισπανία γράφουν για ενδιαφέρον του Άρη για τον Μαρτίν Μοντόγια. Πρόκειται για 32χρονο δεξιο μπακ ο οποίος ανηκει στην Μπέτις, αλλά η ομάδα της Ανδαλουσίας στο πλαίσιο της ελάφρυνσης του μπάτζετ της, θέλει να τον αποδεσμεύσει. Μια περίπτωση σαν τον Λερόν Μορόν που επίσης έλυσε το συμβόλαιο του και αποκτήθηκε από τους «κιτρινόμαυρους».

Εξαιρετικό C.V. διαθέτει ο Ιβηρας, με θητεία σε Serie A, Premier League και La Liga με τις φανέλες των Ίντερ, Μπράιτον, Μπαρτσελόνα, Βαλένθια!

Από πλευράς ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνεται, αλλά ούτε διαψεύδεται το ενδιαφέρον για τον Ισπανό ακραίο αμυντικό, ωστόσο πληροφορίες του Sportime, αναφέρουν οτι όχι μόνο ο ποδοσφαιριστής ενδιαφέρει τους «κιτρινόμαυρους», αλλά υπάρχουν και συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών, προκειμένου να ακολουθήσει το δρομολόγιο του Μορόν!

Αν και ο Άρης διαθέτει τρεις ποδοσφαιριστές σε αυτή τη θέση -Οντουμπάτζιο, Εμπακατά, Φατόρε, με τον τελευταίο να αποτελεί φετινό μεταγραφικό απόκτημα – η κίνηση να ψαχτεί και για 4ο δεξιό μπακ, δείχνει ξεκάθαρα οτι είναι πολύ πιθανό να υπάρξει αποχώρηση, επιβεβαιώνοντας το χθεσινό ρεπορτάζ που έγραψε για πιθανές αποχωρήσεις στη θέση του εξτρέμ και του δεξιού μπακ!

Το Sportime εξάλλου είχε αποκαλύψει οτι δύσκολα θα παραμείνει και ο Εμπακατά και ο Οντουμπάτζο. Για τον πρώτο υπήρξε ενδιαφέρον από ομάδα για να τον αγοράσει.

Αν προχωρήσει του Μοντόγια, ένας εκ των δύο θα αποχωρήσει από το κλαμπ.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «O Άρης έχει τρία δεξιά μπακ, αλλά ψάχνεται και για τέταρτο – Τα δεδομένα για Μοντόγια! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!