ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Πρώην παίκτης του έριξε γερή κουτουλιά σε αντίπαλο!

Απίστευτο σκηνικό με πρωταγωνιστή έναν πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.
Ολυμπιακός: Πρώην παίκτης του έριξε γερή κουτουλιά σε αντίπαλο!

Στην Ελλάδα ήταν ο Ολυμπιακός εκείνος που τον έκανε γνωστό πριν καν φορέσει τη φανέλα του λόγω του περιβόητου τότε μπλεξίματος με την Τίγκρες.

Βέβαια ο Άλαν Πουλίδο δεν έπαιξε αρχικά για τους Πειραιώτες. Η πρώτη του ομάδα ήταν ο Λεβαδειακός. Ιανουάριο του 2015 τον πήραν οι Βοιωτοί και στο φινάλε της σεζόν ο παίκτης κατηφόρισε προς τον Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός τελικά δεν πήρε πολλά από εκείνον. Ο Μεξικανός έπαιξε μόλις σε 17 ματς με τους τότε πρωταθλητές Ελλάδας έχοντας έξι γκολ και τρεις ασίστ. Στη συνέχεια πήρε τον δρόμο της επιστροφής για την πατρίδα του. Έπαιξε στην Ντεπορτίβο Γκουανταλαχάρα και τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στο MLS με την Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι.

Στο τελευταίο ματς με το Σινσινάτι ο Πουλίδο ξεκίνησε βασικός και μόλις στο 30′ αποβλήθηκε. Το απίστευτο ήταν το πώς ήρθε αυτή η κόκκινη κάρτα. Σε μία διεκδίκηση της μπάλας με τον Γέρσον Μοσκέρα βρέθηκαν και οι δύο στο έδαφος. Ο Μοσκέρα επιχείρησε πονηρά να τον χτυπήσει και ο Πουλίδο απάντησε με μία τρομερή κουτουλιά!

Προφανώς και αυτή η ενέργειά του ήταν αρκετή ώστε να δει τον δρόμο για τα αποδυτήρια. Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων δεν υπήρξε γενικευμένη σύρραξη, αλλά ο 32χρονος δεν τη γλίτωσε. Για την ιστορία το ματς έληξε 3-3 και στα πέναλτι πέρασε το Σινσινάτι, το οποίο είχε διαμορφώσει το τελικό 3-3 στο 90’+8.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Πρώην παίκτης του έριξε γερή κουτουλιά σε αντίπαλο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.