ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Έσκασε νέα βόμβα – Κλείνει τον Ερνανγκόμεθ

Έτοιμος να ολοκληρώσει άλλη μία ηχηρή μεταγραφή είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.
Παναθηναϊκός: Έσκασε νέα βόμβα – Κλείνει τον Ερνανγκόμεθ

Εάν η απόκτηση του Κώστα Σλούκα ήταν η πρώτη βόμβα, ο Παναθηναϊκός προχωράει για άλλη μία! Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ο εκλεκτός και η υπόθεσή του προχωρημένη.

Είχε φανεί και από την υπόθεση του Νίκολα Μίροτιτς πως ο Παναθηναϊκός θέλει έναν ακόμη παίκτη που θα κάνει τη διαφορά. Αυτός τελικά είναι ο Ισπανός πάουερ φόργουορντ. Οι «πράσινοι» κινήθηκαν με μυστικότητα, οι διαπραγματεύσεις με τον Ισπανό NBAer προχώρησαν πολύ και τα πάντα έχουν μπει στην τελική ευθεία.

Σε λίγο κλείνει 28 χρόνια ζωής και ο Ερνανγκόμεθ αποφάσισε να αφήσει το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου και να ντυθεί στα «πράσινα». Με εκείνον και τους Σλούκα, Βιλντόσα και Λεσόρ το «τριφύλλι» αλλάζει επίπεδο και θα έχει μία πολύ δυνατή τετράδα.

Ακόμα δεν έχουν βγει λεπτομέρειες προς τα έξω για την πρόταση που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός, αλλά είναι δεδομένο πως έκανε την υπέρβαση. Παίρνει έναν παίκτη που για επτά σεζόν έπαιζε στο NBA και πέρυσι ήταν MVP του τελικού του Eurobasket εκτελώντας τη Γαλλία με 27 πόντους και 7/9 τρίποντα!

Ο Χουάντσο ξεκίνησε από την Εστουντιάντες και στη συνέχεια πέρασε από Ντένβερ Νάγκετς, Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Μπόστον Σέλτικς, Σαν Αντόνιο Σπερς, Γιούτα Τζαζ και Τορόντο Ράπτορς. Να σημειωθεί πως με την εθνική ομάδα της χώρας του κατέκτησε το Mundobasket το 2019 και το Eurobasket πέρυσι.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Έσκασε νέα βόμβα – Κλείνει τον Ερνανγκόμεθ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Νικολαΐδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.