ΚΑΙΡΟΣ

Ο Σάκης Αρναούτογλου είπε για τον καιρό…

Τον καιρό που θα επικρατήσει στη χώρα μας μετά τα αλλεπάλληλα κύματα καύσωνα παρουσιάζει συνοπτικά ο Σάκης Αρναούτογλου με ανάρτησή του στο Facebook.
Ο Σάκης Αρναούτογλου είπε για τον καιρό…

«Σκωτσέζικο ντους» μας κάνει ο καιρός, μιας και μετά τον παρατεταμένο καύσωνα, το σκηνικό αλλάζει άρδην με… μπουρίνια, αλλά και μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας.

Σύμφωνα με το επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού αναμένεται να επηρεαστούν κυρίως το βόρειο Ιόνιο,η Ήπειρος και η δυτική Μακεδονία. Τα φαινόμενα θα επεκταθούν πριν από το βράδυ στην κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλία και τη νύχτα στις Σποράδες.

Την ίδια στιγμή, ο Σάκης Αρναούτογλου, σε νέα του ανάρτηση στο Facebook, δείχνει τις θερμοκρασίες που θα επικρατήσουν στη χώρα μέχρι τις 5 Αυγούστου.

Σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο, ήδη από σήμερα, Πέμπτη, η θερμοκρασία κάνει «βουτιά» 10 βαθμών, με τον υδράργυρο να πέφτει στους 34 βαθμούς Κελσίου.

Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι για το επόμενο διάστημα ο υδράργυρος δεν προβλέπεται να ξεπεράσει τους 38 βαθμούς Κελσίου, κάτι που φυσικά αποτελεί… ανάσα από τα 45αρια που προηγήθηκαν.

Από την άλλη πλευρά,, το μελτέμι είναι αυτό που θα προβληματίζει τα επόμενα 24ωρα, με αποτέλεσμα ο κίνδυνος για πυρκαγιές και αναζωπυρώσεις να παραμένει

Παράλληλα, όπως τονίζει:

– Στους κλειστούς κάμπους υπολογίστε έως και 1-2 βαθμούς υψηλότερη θερμοκρασία.

– Στις ορεινότερες περιοχές (π.χ. 500-1.000 μέτρα υψόμετρο), 4 με 8 βαθμούς χαμηλότερη θερμοκρασία αντίστοιχα.

– Στα παραθαλάσσια αλλά και τα νησιά υπολογίστε 3 με 6 βαθμούς χαμηλότερη θερμοκρασία.

Σάκης Αρναούτογλου: Η ανάρτησή του

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Σάκης Αρναούτογλου είπε για τον καιρό…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.