ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Stoiximan Super League νέα (27/7): Μεταγραφές Κηφισιά και Λαμία – Πάει για τρεις ο Βόλος και φουλάρει για προσθήκη ο ΠΑΣ Γιάννινα

Νέες προσθήκες έκαναν Κηφισιά και Λαμία. Τρεις ψάχνει ο Βόλος, κοντά σε μεταγραφή ο ΠΑΣ Γιάννινα. Όλα τα νέα της ημέρας (27/7) στη Super League.
Stoiximan Super League νέα (27/7): Μεταγραφές Κηφισιά και Λαμία – Πάει για τρεις ο Βόλος και φουλάρει για προσθήκη ο ΠΑΣ Γιάννινα

Stoiximan Super League νέα (27/7): Κηφισιά και Λαμία προχώρησαν σε νέες κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ τους. Τι ψάχνει ο Βόλος και για ποιον προχωράει ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Κηφισιά: Διπλό χτύπημα

Σε δύο ακόμη μεταγραφές προχώρησε η Κηφισιά με δύο παίκτες τα ονόματα των οποίων αποκάλυψε το Sportime.gr. Για τη θέση του αμυντικού χαφ ο εκλεκτός είναι ο Τζακ Ιπαλίμπο. Ο 25χρονος τα τελευταία χρόνια έπαιζε στη Νορβηγία με τη Στρόμσγκοντσετ. Νωρίτερα είχε περάσει από τη Βιγιαρέαλ, αλλά όχι από την πρώτη της ομάδα. Καιρό τώρα είχε πέσει το όνομα του Αλέξανδρου Παρρά. Η ΑΕΚ ήθελε να τον δώσει δανεικό, η Λαμία τον απέρριψε και η επιλογή της Κηφισιάς φάνταζε μονόδρομος. Για συμπληρωματική λύση αποκτήθηκε. Στόχος το να τελειώσει σχετικά σύντομα άλλη μία μεταγραφή.

Βόλος: Στην αγορά για τρεις

Μπορεί να έχει πιάσει διψήφιο αριθμό μεταγραφών ο Βόλος εδώ και καιρό, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχει κατεβάσει ταχύτητα. Αντιθέτως, παλεύει να κλείσει άλλους τρεις! Στόπερ, εξτρέμ και δεκάρι είναι οι θέσεις στις οποίες οι Θεσσαλοί ψάχνουν να ενισχυθούν. Για τα φτερά 1-2 υποθέσεις που άρεσαν, τσάκισαν λόγω οικονομικού.

ΠΑΣ Γιάννινα: Προχωράει του εξτρέμ

Για αριστερό μπακ καίγεται ο ΠΑΣ Γιάννινα και μάλιστα τις τελευταίες μέρες βρέθηκε κοντά σε μία περίπτωση. Μόνο που η συγκεκριμένη θέση μάλλον δεν τον θέλει. Είναι πολλές οι δυσκολίες που έχει συναντήσει αυτό το καλοκαίρι. Αντιθέτως, προχωράει η υπόθεση του εξτρέμ. Εφόσον δεν προκύψουν αναποδιές, προσεχώς θα υπάρξουν εξελίξεις. Προβάδισμα έχει μία περίπτωση από Λατινική Αμερική. Στην ίδια Ήπειρο, αλλά σε διαφορετική χώρα έχει εντοπιστεί και αριστερός μπακ που κάνει γκελ στους ανθρώπους του κλαμπ.

Λαμία: Πήρε Λόνγκο

Φορ από τη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας ψώνισε η Λαμία. Ο λόγος για τον Σαμουέλε Λόνγκο, τον 31χρονο Ιταλό που θα κληθεί να κάνει τη διαφορά την επόμενη σεζόν. Τη σεζόν που μας πέρασε αγωνιζόταν στην Ντόρντρεχτ. Με τη φανέλα της σημείωσε 12 τέρματα σε ένα πρωτάθλημα που τα γκολ μπαίνουν βροχή. Ενδεικτικό αυτού ότι 15 παίκτες έβαλαν περισσότερα! Ανάμεσά τους και ο Οδυσσέας Βελάνας. Προηγουμένως ο Λόνγκο έπαιζε στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας και συγκεκριμένα στις Μόντενα, Βιτσέντσα και Βενέτσια.

Με το Free Pass ξεκινάς το παιχνίδι με 2 δώρα χωρίς κατάθεση.

Stoiximan Super League νέα 27/7: Αυτά ήταν τα σημαντικότερα νέα της ημέρας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Stoiximan Super League νέα (27/7): Μεταγραφές Κηφισιά και Λαμία – Πάει για τρεις ο Βόλος και φουλάρει για προσθήκη ο ΠΑΣ Γιάννινα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.