ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ολυμπιακός δεν ακολουθεί Παναθηναϊκό για Μίχαλιουκ – Εξετάζει Ναν ο Μπαρτζώκας

Δεν μπαίνει σε διαδικασία ο Ολυμπιακός να ακολουθήσει Παναθηναϊκό για Μίχαλιουκ. Επιβεβαιώνονται τα ρεπορτάζ για Ναν…
Ο Ολυμπιακός δεν ακολουθεί Παναθηναϊκό για Μίχαλιουκ – Εξετάζει Ναν ο Μπαρτζώκας

Ο Ολυμπιακός δεν μπαίνει σε διαδικασία πλειστηριασμών. Το είδαμε στην υπόθεση με τον Μίροτιτς, σε αυτή του Ντόρσεϊ, θα το δούμε και σε αυτή του Σβι Μίχαλιουκ. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα ακολουθήσει. Ήδη στο ραντάρ του είναι ο Κέντρικ Ναν.

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει δύσκολη τη ζωή του Ολυμπιακού στις μεταγραφές κι αυτή η ιστορία συνεχίζεται. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας δεν θα μπουν σε διαδικασία να σπαταλήσουν όλο τους το μπάτζετ για να ακολουθήσουν τον Παναθηναϊκό. Και δεν θα το κάνουν. Ούτε στο να αλλάξουν τα χρήματα που προσφέρουν στους παίκτες, ούτε να πάνε σε άλλου τύπου παίκτες για να… ματσάρουν όσα κάνει το «τριφύλλι».

Στον Ολυμπιακό επικρατεί η άποψη άλλωστε πως την ανάγκη να πληρώσει υπεραξίες την έχει ο Παναθηναϊκός. Όχι οι «ερυθρόλευκοι». Αλήθεια είναι αυτό.. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μόχθησε για να φτιάξει μια ομάδα με ήρεμα αποδυτήρια, ισορροπία και ξεκάθαρους ρόλους. Δεν το χάλασε ούτε για χατίρι του Κώστα Σλούκα, δεν θα το έκανε για… ξένους.

Ο Ολυμπιακός έκανε την προσέγγισή του στον Σβι Μίχαλιουκ. Εκδήλωσε το ενδιαφέρον του, μόλις είδε πως η κατάσταση πάει σε πλειστηριασμό, αποχώρησε. Δεν θα επανέλθει ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Διότι, μία πόρτα όταν κλείνει, κλείνει. Στις μεταγραφές, ο Έλληνας τεχνικός θέλε να κινείται γρήγορα. Σε αυτή την τελευταία όμως, δεν βιάζεται.

Ολυμπιακός: Ο Ναν και ο… none!

Για ποιο λόγο δεν βιάζεται ο Ολυμπιακός και δεν μπαίνει σε διαδικασίας να ξοδέψει τα χρήματά του; Διότι, οι επιλογές είναι πολλές. Δεν τελειώνουν στον Μίχαλιουκ και σε κανέναν Μίχαλιουκ. Μια από τις περιπτώσεις που επιβεβαιώνεται πως εξετάζει ο Ολυμπιακός είναι αυτή του Κέντρικ Ναν.

Ο Αμερικανός guard έχει θητεία σε Μαϊάμι Χιτ, Λος Άντζελες Λέικερς και μέχρι πέρυσι ήταν στους Γουάσινγκτον Γουίζαρντς. Ύψους 1,91, 27 ετών πρόκειται για παίκτη που θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά στη Euroleague και να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα. Είναι περίπτωση με την οποία ο Ολυμπιακός ασχολείται και ενδιαφέρεται.

Ας μην αποκλείσουμε όμως και το σενάριο να μην αποκτηθεί παίκτης. Ούτε ο Ναν, ούτε κάποιος άλλος. Δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, αλλά είναι μέσα στο μυαλό του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ειδικά αν δεν προκύψει η ευκαιρία. Με άλλα λόγια, να ξεκινήσει η σεζόν και βλέπουμε αν θα προκύψουν ελλείψεις και ελλείμματα.

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Μια γεύση από Ναν…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Ολυμπιακός δεν ακολουθεί Παναθηναϊκό για Μίχαλιουκ – Εξετάζει Ναν ο Μπαρτζώκας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Απόστολος Γεωργιάδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.