ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Σιώπης: Εκεί θέλει να πάει – Η Σαουδική Αραβία και η Τουρκία

Τα δεδομένα για τον Μανώλη Σιώπη και η επόμενη μέρα στην καριέρα του.
Σιώπης: Εκεί θέλει να πάει – Η Σαουδική Αραβία και η Τουρκία

Ένα από τα hot ονόματα στην αγορά είναι ο Μανώλης Σιώπης. Ο Έλληνας διεθνής χαφ είναι πιθανό να αποχωρήσει από την Τραμπζονσπόρ και οι φήμες δίνουν και παίρνουν.

«Χρυσάφι» στα πόδια του δίνουν οι Τούρκοι, αλλά την ίδια στιγμή ο ίδιος είναι διστακτικός στο να παραμείνει στην Τραπεζούντα. Έχει εκφράσει τάσεις φυγής. Κατέκτησε ένα πρωτάθλημα εκεί, ο κόσμος τον αγαπάει, αλλά όλα κάνουν τον κύκλο τους.

Στο τέλος της επόμενης σεζόν εκπνέει το συμβόλαιό του και εάν δεν το επεκτείνει, το πιθανότερο είναι όλες οι πλευρές να θελήσουν τον τερματισμό της μεταξύ τους συνεργασίας. Έτσι θα έχει και η Τραμπζονσπόρ κάποιο όφελος.

Τις τελευταίες μέρες στην Τουρκία υπάρχουν διάφορες φήμες. Μία εξ αυτών αναφέρει ότι ο Σιώπης έχει μπει στο στόχαστρο ομάδας της Σαουδικής Αραβίας. Κάτι τέτοιο προς το παρόν, πάντως, δεν έχει περάσει στο παρασύνθημα. Σε επίπεδο φιλολογικών συζητήσεων έχουν μπει στο τραπέζι διάφορες υποθέσεις. Πρόταση, όμως, από τους Άραβες στα χέρια του δεν έχει ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού και του Άρη.

Από εκεί και πέρα, στο στενό του περιβάλλον ο Σιώπης έχει εκμυστηρευτεί πού θέλει να πάει. Η επιστροφή στην Ελλάδα είναι το πρώτο του μέλημα παρόλο που γνωρίζει πως θα μπορούσε εύκολα να συνεχίσει την καριέρα του εκτός συνόρων. Φυσικά θα χρειαστούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να γυρίσει. Πρόσφατα το Sportime.gr ενημέρωσε τα δεδομένα για την περίπτωση του επαναπατρισμού.

Κλείνοντας, επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της Τραμπζονσπόρ την επιθυμία του Σιώπη να γυρίσει. «Για οικογενειακούς λόγους θέλει να πάει στη χώρα του, την Ελλάδα. Έχει ένα μικρό παιδί. Εμείς θέλουμε να μείνει, αλλά θα δούμε τι θα γίνει», είπε.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σιώπης: Εκεί θέλει να πάει – Η Σαουδική Αραβία και η Τουρκία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.