ΠΑΡΑFOOTBALL

Μπαλογιάννης: Ο διπλασιασμός αποδοχών και το μπάχαλο

Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας του Κώστα Μπαλογιάννη με την Μπότεφ Πλόβντιβ.
Μπαλογιάννης: Ο διπλασιασμός αποδοχών και το μπάχαλο

Ήταν για εκείνον το καλοκαίρι που θα έκανε το παραπάνω βήμα. Ο Κώστας Μπαλογιάννης μετά από μία τριετία στον ΟΦΗ επέλεξε να βάλει πλώρη γι’ αλλού.

Εντός συνόρων το όνομά του έπαιξε για αρκετές ομάδες. Άλλες στο τέλος έκαναν πίσω, άλλες τον περίμεναν και απογοητεύτηκαν στο φινάλε από τους χειρισμούς του.

Την ίδια ώρα ακούγονταν από τον ευρύτερο κύκλο του διάφορες τρέλες ακόμη και για ομάδες επιπέδου Σταντάρ Λιέγης. Από Βέλγιο και Ολλανδία, που ήταν δύο εκ των βασικών στόχων, δεν ήρθε το παραμικρό και όταν ο χρόνος πέρασε, άρχισαν να φεύγουν τα mandates το ένα μετά το άλλο. Ενδεικτικό αυτού ότι άλλος ξεκίνησε φέτος να μιλάει εκ μέρους του σε ομάδες, άλλος τον έκλεισε στη Βουλγαρία και άλλοι τον πρότειναν σε διάφορες χώρες.

Η Μπότεφ Πλόβντιβ, που είχε προκύψει από νωρίς και αρχικά είχε απορριφθεί, ήταν και εκείνη που τελικά τον απέκτησε με τον Ιβάν Σλάβοβ να παίζει τον δικό του ρόλο. Αξίζει να σημειωθεί πως στην πρώτη κρούση το ποσό που ήταν διατεθειμένοι να δώσουν οι Βούλγαροι, ήταν μεγαλύτερο. Από τη στιγμή που πέρασε ο καιρός, ήρθε και ένα μικρό «ψαλίδι».

Ακόμη και έτσι ο Μπαλογιάννης, που στον ΟΦΗ άγγιζε το 50άρικο, έκλεισε με διπλασιασμό αποδοχών στη νέα του ομάδα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το τριετές συμβόλαιο που υπέγραψε, θα ξεκινάει από το 100άρικο. Αυτά είναι τα καθαρά για την πρώτη του σεζόν συν κάποια μπόνους επίτευξης στόχων της τάξης του 10%.

Από εκεί και πέρα, η Μπότεφ πέρυσι απέτυχε παταγωδώς τερματίζοντας 10η στην κανονική διάρκεια. Υπήρξε μία μικρή μείωση στο μπάτζετ, αλλά για του χρόνου ο στόχος είναι να βγει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι από τις ομάδες που έχουν καλές εγκαταστάσεις στη Βουλγαρία και δίνουν καλά συμβόλαια, αν και σε αυτά δεν βάζουν πριμ νικών, όπως η πλειονότητα των ομάδων της γειτονικής χώρας.

Έστω κι έτσι ο Μπαλογιάννης πέτυχε δύο από τους στόχους του. Να βρει ομάδα στο εξωτερικό και να ανέβει αισθητά μισθολογικά. Το κατά πόσο, βέβαια, στα 24 του θεωρείται step up η Βουλγαρία μετά τον ΟΦΗ, είναι σχετικό.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπαλογιάννης: Ο διπλασιασμός αποδοχών και το μπάχαλο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.