ΠΑΡΑFOOTBALL

Παναθηναϊκός: Αυτά προβληματίζουν

Η δεύτερη ανάγνωση στο διπλό που έκανε ο Παναθηναϊκός στο Κόζιτσε επί της Ντνίπρο.
Παναθηναϊκός: Αυτά προβληματίζουν

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια κάνει σταθερά βήματα προόδου. Το βλέπει εύκολα ο καθένας αυτό.

Ξεκάθαρα το πρώτο ματς με την Ντνίπρο αποτέλεσε ένα ακόμη παράδειγμα που επιβεβαιώνει το παραπάνω. Εάν έρθει η πρόκριση ο Παναθηναϊκός εξασφαλίζει στην χειρότερη όλων πάνω από 10 μύρια. O Panathinaikos is back!

Το μόνο που βγάζει ένα σχετικό προβληματικό με το «πράσινο» project είναι ότι ο μέσος όρος της 11άδας στο Κόζιτσε μέτρησε 31 χρόνια, 3 μήνες και κάμποσες ημέρες. Ο μεγαλύτερος ever στην Ευρώπη για το «τριφύλλι»!

Σε αυτό προσθέστε ότι υπήρχε μόνο ένας Έλληνας στην ενδεκάδα! Ακόμη και από αυτούς που μπήκαν αλλαγή Έλληνας ήταν ξανά μόλις ένας, ο Ιωαννίδης.

Ποια είναι η επόμενη μέρα για το κλαμπ; Τι δρόμο θέλει να χαράξει στο εξής; Θα μπορεί να πουλήσει παίκτες και να δημιουργήσει υπεραξίες που αργότερα θα καρπωθεί ή θα πηγαίνει διαρκώς με ώριμους που στη συνέχεια δεν θα έχουν κάτι να δώσουν οικονομικά;

Με το κομμάτι των Ελλήνων τι γίνεται; Έχουμε και λέμε: Κώτσιρας για την ώρα βασικός μέχρι να έρθει ο δεξιός μπακ από το πάνω ράφι. Τότε θα περάσει σε δεύτερη μοίρα τόσο ο Αρκάς όσο και το ταλέντο που λέγεται Βαγιαννίδης. Ιωαννίδης ο μόνος που μπορεί να δει ενδεκάδα βασικού στην εσωτερική «μάχη» με τον Σπόραρ. Βλέπετε εσείς κανέναν άλλον; Απορίες…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Αυτά προβληματίζουν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.