ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μύκονος: Ακόμα ένα πρόβλημα – Τι ενοχλεί με τις γουρούνες (vid)

Ανεξέλεγκτη είναι πλέον η κατάσταση στην Μύκονο με τις «γουρούνες» και την παραβατική συμπεριφορά των οδηγών, οι οποίοι πιάνουν το τιμόνι ακόμα και με ουίσκι στα χέρια!
Μύκονος: Ακόμα ένα πρόβλημα – Τι ενοχλεί με τις γουρούνες (vid)

Όσοι έχουν την τύχη να επισκεφτούν κάποιο από τα πιο πολυσύχναστα ελληνικά νησιά το καλοκαίρι, εκτός από τη θάλασσα και τον ήλιο, θα βαρεθούν να βλέπουν και τις λεγόμενες «γουρούνες». Η Μύκονος δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

Το φετινό καλοκαίρι για το νησί των ανέμων είναι πολύ διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα λόγω της ελεύθερης πτώσης που παρατηρείται, με τους επιχειρηματίες να προβληματίζονται όλο και περισσότερο.

Στις αφίξεις του αεροδρομίου δεν πατάει «ψυχή»  λόγω των πανάκριβων διοδίων, την ώρα που η κατάσταση που επικρατεί με τα άκρως επικίνδυνα τετράτροχα έρχεται να… συμπληρώσει το παζλ.

Τα συγκεκριμένα οχήματα καθιερώθηκαν ως το πλέον δημοφιλές μέσο μετακίνησης κυρίως στα ελληνικά νησιά, καθώς δεν απαιτείται κάποιο ιδιαίτερο δίπλωμα για τη χρήση τους.  Η ενοικίασή τους αποτελεί ιδιαίτερα επικερδή επιχείρηση, η οποία όμως δεν υπόκειται σχεδόν στον παραμικρό έλεγχο!

Βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας φέρνει ξανά στο προσκήνιο το ζήτημα της έλλειψης αστυνόμευσης για την αποτροπή των τροχαίων με τα ATV, που αποτελούν σχεδόν καθημερινό φαινόμενο στο ξακουστό νησί στην καρδιά των Κυκλάδων.

Ένας άνδρας λοιπόν απ΄ ότι φαίνεται  το… τερμάτισε, καθώς οδηγεί την «γουρούνα» κρατώντας στο χέρι του ένα μπουκάλι ουίσκι, χωρίς φυσικά να γίνεται λόγο για μέτρα προστασίας, όπως κράνος κλπ.

Παράλληλα, σε άλλο στιγμιότυπο φαίνεται στο ATV να επιβαίνουν τρία άτομα -κάτι που απαγορεύεται- επίσης χωρίς τον απαραίτητο εξοπλισμό, ενώ σε φωτογραφία απεικονίζεται μια «γουρούνα» να κινείται με τέσσερα άτομα πάνω της.

Με αυτόν τον τρόπο, κρίνεται αναγκαίο να μπει ένα τέλος σε αυτή την δίχως έλεγχο οδήγηση των ATV, μιας και η ασφάλεια στους δρόμους της νησιού είναι ένα ζήτημα που αφορά όλους.






Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μύκονος: Ακόμα ένα πρόβλημα – Τι ενοχλεί με τις γουρούνες (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.