ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Κέντρικ Ναν δεν θα αργήσει να απαντήσει – Αισιοδοξία στον Ολυμπιακό

Ο Κέντρικ Ναν είναι ο ένας και μοναδικός στόχος που έχει ο Ολυμπιακός αυτή την περίοδο και περιμένει τη θετική του απάντηση.
Ο Κέντρικ Ναν δεν θα αργήσει να απαντήσει – Αισιοδοξία στον Ολυμπιακό

Ο Κέντρικ Ναν είναι ο νούμερο ένα στόχος του Ολυμπιακού για να κλείσει το ρόστερ του. Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει την πρότασή του και περιμένει τη θετική απάντηση του Αμερικανού guard. Αυτή δεν θα αργήσει και στους «ερυθρολεύκους» επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει την κίνησή του. Αυτή δείχνει πόσο πολύ θέλει τον Κέντρικ Ναν. Είναι ο παίκτης που έχει επιλέξει, καιρό τώρα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας και όχι ο Μίχαλιουκ. Ο τεχνικός των νταμπλούχων Ελλάδας είναι γνωστό πως παρακολουθεί στενά την πορεία των Miami Heat και ξέρει τον 27χρονο περιφερειακό. Ασχέτως, αν το τελευταίο διάστημα η πορεία του στο ΝΒΑ ήταν μακριά από τους Heat.

Τι έχει γραφτεί και ειπωθεί μέχρι στιγμής. Η προσέγγιση του Ολυμπιακού στον Ναν έχει δίνει εδώ και καιρό. Αληθές είναι, το όνομά του έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων για την ενίσχυση των «ερυθρολεύκων» εδώ και τρεις εβδομάδες. Τότε ήταν που ο παίκτης ενημέρωσε πως θέλει να δει τι ευκαιρίες και τι προτάσεις έχει από το ΝΒΑ.

Οι μέρες πέρασαν και ο Ολυμπιακός κέρδιζε και χρόνο και έδαφος για τη θετική του απάντηση. Πριν από λίγες μέρες, όταν τα ενδιαφέρον για την περίπτωσή του άρχισε να γράφεται ολοένα και περισσότερο, υπήρξε διαρροή που έλεγε πως ο παίκτης θα αργήσει να απαντήσει.

Τι έγινε και τι ισχύει με Ναν το τελευταίο διήμερο

Τη Δευτέρα ήρθε το δημοσίευμα από το Sports Illustrated που έστελνε τον Ναν στον Ολυμπιακό. Σχεδόν τελεσίδικα. Δεν είμαστε ακόμα σε αυτό το σημείο είναι η αλήθεια. Ο Ολυμπιακός δε έσπευσε να το διαψεύσει.

Ωστόσο, τα μηνύματα είναι θετικά και ο παίκτης σκέφτεται να απαντήσει θετικά. Μέχρι στιγμής δεν έχει βρει κάτι που να τον καλύπτει στο ΝΒΑ και ο Ολυμπιακός είναι το πλέον ελκυστικό project για τον ίδιο στη Euroleague. Ο Ναν δεν έχει λάβει κάποιο deadline από πλευράς Ολυμπιακού, αλλά δεν έχει λάβει και εγγυήσεις πως θα τον περιμένει η ομάδα του Πειραιά για καιρό. Άλλο το δεν βιάζεται εξάλλου, άλλο δεν κοιτάει και άλλες περιπτώσεις. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν θα αργήσει να απαντήσει στον Ολυμπιακό…

Τα μηνύματα και το γεγονός πως ο παίκτης άρχισε να συλλέγει πληροφορίες για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, δείχνουν πως είναι πολύ πιθανή μια θετική απάντηση…

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Κέντρικ Ναν δεν θα αργήσει να απαντήσει – Αισιοδοξία στον Ολυμπιακό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Απόστολος Γεωργιάδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.