ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπλεξίματα για τον Ιτούδη στην Τουρκία

Σε δικαστικούς μπελάδες είναι πολύ πιθανό να μπει ο Δημήτρης Ιτούδης, καθώς κατηγορείται για εξύβριση του γείτονά του και του τουρκικού έθνους!
Μπλεξίματα για τον Ιτούδη στην Τουρκία

Μπορεί ο Δημήτρης Ιτούδης να βρίσκεται στην Ελλάδα για την προετοιμασία με την Εθνική ομάδα ενόψει του Μουντομπάσκετ, ωστόσο τα νέα που έρχονται από την Τουρκία δεν είναι και τόσο ευχάριστα για εκείνον.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός ενδέχεται να βρεθεί αργά η γρήγορα σε δικαστική διαμάχη, καθώς σύμφωνα με όσα αναφέρει το τούρκικο τηλεοπτικό δίκτυο TV100, ένας γείτονάς του τον κατήγγειλε ότι έβρισε άσχημα τον ίδιο και το τουρκικό έθνος!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο άνδρες διαφώνησαν σχετικά με τη θέση πάρκινγκ και η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει. Ακολούθησε έντονη λογομαχία, επειδή ο γείτονας του Έλληνα προπονητή, είχε παρκάρει στη δική του θέση.

«Προσέβαλε εμένα, την οικογένειά μου και την χώρα στο πάρκινγκ, σε σημείο προσβολής του τουρκικού έθνους. Ζητήσαμε να γίνει αναφορά για τις βρισιές και πήγαμε στην τουρκική εισαγγελία για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε σε νόμιμα πλαίσια», ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις του ο γείτονας του Δημήτρη Ιτούδη.

Παράλληλα, ο ίδιος τόνισε ότι ο Έλληνας προπονητής ήταν εκτός ελέγχου και έβριζε συνεχώς: «Συνάντησα ένα άτομο που έβριζε και φώναζε συνεχώς στο πάρκινγκ και έχασε τον έλεγχό του. Ζητήσαμε συγγνώμη μπροστά του.

Δεν καταλάβαμε τη γλώσσα που μιλούσε και μετά μιλήσαμε στα αγγλικά. Του είπαμε ότι μόλις μετακομίσαμε και ότι η γυναίκα μου άφησε επειγόντως το έξι μηνών μωρό γιατί το παιδί μας ήταν άρρωστο».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπλεξίματα για τον Ιτούδη στην Τουρκία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ιωσήφ Σηφάκης

«Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα… και δε θα δουλέψεις ποτέ». Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτή την έκφραση και κάπως έτσι κινήθηκα και εγώ. Από το τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών μηχανικών στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και πλέον στο sportime.gr με στόχο την παρουσίαση των ειδήσεων με ενδιαφέρον, αξιόπιστο και αμερόληπτο τρόπο.