MEDIA

Το μυστικό της πεταλούδας επόμενα επεισόδια: Ο Φίλιππος τρέμει την Ειρήνη – Αυτος ειναι ο λογος

Το μυστικό της πεταλούδας επόμενα επεισόδια: Την έκπληξη του καλοκαιριού αποτελεί το Μυστικό της πεταλούδας με τη σειρά του Open να σημειώνει πολύ καλά νούμερα στην τηλεθέαση. Η σειρά είναι μία δοκιμασμένη συνταγή η οποία έπαιξε με μεγάλη επιτυχία στην Κύπρο και τώρα μεταφέρεται και στην ελληνική τηλεόραση κρατώντας την αγωνία στα ύψη Το μυστικό...
Το μυστικό της πεταλούδας επόμενα επεισόδια: Ο Φίλιππος τρέμει την Ειρήνη – Αυτος ειναι ο λογος

Το μυστικό της πεταλούδας επόμενα επεισόδια: Την έκπληξη του καλοκαιριού αποτελεί το Μυστικό της πεταλούδας με τη σειρά του Open να σημειώνει πολύ καλά νούμερα στην τηλεθέαση.

Η σειρά είναι μία δοκιμασμένη συνταγή η οποία έπαιξε με μεγάλη επιτυχία στην Κύπρο και τώρα μεταφέρεται και στην ελληνική τηλεόραση κρατώντας την αγωνία στα ύψη

Το μυστικό της πεταλούδας επόμενα επεισόδια: Αυτό συμβαίνει με Ειρήνη και Φίλιππο

Η Κρίστια, που βρίσκει τη ματωμένη πετσέτα στο μπάνιο, καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά και ρωτάει τη Λίλιαν πώς βρέθηκε η πετσέτα εκεί. Η Λίλιαν προσποιείται ότι δε θυμάται και η Κρίστια πάει στον Θέμη να τον ρωτήσει, αν ξέρει κάτι αυτός.

Ο Γιάννος πιέζει τον Στέφανο και την Ειρήνη να βρουν κάτι για την εξαφάνιση της Μαρίνας. Βάζει την Ειρήνη να ρωτήσει τον Φίλιππο, αν ξέρει κάτι γι΄ αυτό.

Η Χριστίνα λέει στην Εύα ότι ο Άρης θα καταθέσει ότι είδε τον Θέμη να χτυπάει τη Λίλαν, αλλά, πάει η Λουίζα και τους εξηγεί ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι.

Η Ειρήνη, μετά από σκέψη, αποφασίζει να ρωτήσει τον Φίλιππο αν ξέρει κάτι για την εξαφάνιση της Μαρίνας. Η Ειρήνη ρωτάει τον Φίλιππο, αν ξέρει κάτι για την εξαφάνιση της Μαρίνας. Αν ξέρει και καλύπτει τον Χριστόφορο, πρέπει να της το πει τώρα.

Ο Χριστόφορος λέει στη Μαρκέλλα ότι ο Γιάννος ήταν στο νοσοκομείο και τον απείλησε να μείνει μακριά απ΄ τον Μάρκο. Μετά τηλεφωνεί στην Εύα και το λέει και σ΄ εκείνη. Της λέει πως φοβάται πως, αν ο Γιάννος μάθει ότι ο Μάρκος είναι γιος του, μπορεί να του κάνει κακό για να τον εκδικηθεί για όλα που του έχει κάνει.

Η Σοφία λέει στον Αρίστο ότι πήγε κι εξομολογήθηκε, γιατί νιώθει φριχτά που λένε ψέματα στην Ειρήνη τόσα χρόνια.

Ο Φίλιππος αποκαλύπτει στον Χριστόφορο ότι η Ειρήνη και οι άλλοι ψάχνουν εντατικά για τη Μαρίνα και πως μπορεί να μάθουν πως την έβγαλε απ΄ τη μέση και η Μαρκέλλα το ακούει ταραγμένη.

Ο Γιάννος, που έχει ανακαλύψει πως κάποιος πήρε τη φωτογραφία του με το αγοράκι απ΄ την ατζέντα του, ψάχνει να βρει ποιος είναι, ενώ η Ειρήνη κάνει μια σκέψη που την οδηγεί σ΄ ένα στοιχείο για τη Μαρίνα.

Δείτε επίσης:

Το μυστικό της πεταλούδας επόμενα επεισόδια: Ο Μάρκος χαροπαλεύει – Ο Άρης θα αποσύρει την μήνυση στη Λουίζα με αντάλλαγμα σοκ

Γιώργος Πατούλης: Η Κατερίνα Στανίση λύνει τη σιωπή της – Ποιος την κατηγόρησε που πήγε στο Ζάππειο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το μυστικό της πεταλούδας επόμενα επεισόδια: Ο Φίλιππος τρέμει την Ειρήνη – Αυτος ειναι ο λογος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις