ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Σταύρος Μονεμβασιώτης καταγγέλλει ξυλοδαρμό στον προπονητή της Α. Ο. Πεύκης

Τεταμένη είναι η κατάσταση στην Πεύκη, αφού υπάρχουν καταγγελίες για ξυλοδαρμό του προπονητή της τοπικής ομάδας.
Ο Σταύρος Μονεμβασιώτης καταγγέλλει ξυλοδαρμό στον προπονητή της Α. Ο. Πεύκης

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στην Πεύκη, με τον αντιδήμαρχο Σταύρο Μονεμβασιώτη να καταγγέλλει ξυλοδαρμό του προπονητή της Α.Ο Πεύκης.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει, ο προπονητής Κυριάκος Μαυρίδης έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από μπράβους της διοίκησης Κωνσταντίνου και μάλιστα μπροστά σε μέλη του Δ.Σ του «φερόμενου ως προέδρου του Α.Ο Πεύκης και υποψηφίου δημάρχου Νικηφόρου Κωνσταντίνου».

Παράλληλα, θύμισε μέσω της ανάρτησής του στα Social Media πως πριν από 15 ημέρες είχε πέσει και αυτός θύμα ξυλοδαρμού, σημειώνοντας πως «ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ έχει μάθει να λύνει με αυτό τον τρόπο τα θέματα που έχει με μη αρεστούς σε αυτόν».

Λίγο αργότερα και σε νεότερη ενημέρωσή του, ενημέρωσε πως ο Κυριάκος Μαυρίδης μετέβη για εξετάσεις στο ΚΑΤ, λέγοντας μεταξύ άλλων πως: «Τα πράγματα γίνανε πολύ σοβαρά για εσάς κ.Κωνσταντινου. Όλη η Πεύκη και όχι μόνο είναι εξαγριωμένη με τις πρακτικές σας που ευτυχώς τις γνωρίζουμε νωρίς νωρίς. Είναι σίγουρο ότι το ιερατείο σας θα λογοδοτήσει».

Δείτε τις αναρτήσεις και τα όσα αναφέρει:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Σταύρος Μονεμβασιώτης καταγγέλλει ξυλοδαρμό στον προπονητή της Α. Ο. Πεύκης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.