ΠΑΟΚ

Με έμπειρους ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Μπεϊτάρ – «Έκπληξη» με φορ και Κωνσταντέλια

Οι σκέψεις του Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει του ματς με τη Μπεϊτάρ και οι «εκπλήξεις» που ετοιμάζει.
Με έμπειρους ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Μπεϊτάρ – «Έκπληξη» με φορ και Κωνσταντέλια

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για τη ρεβάνς κόντρα στη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Το 0-0 της Τούμπας αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς ανάμεσα στις δύο ομάδες, αφού αμφότερες θα παλέψουν για τη νίκη ώστε να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση και τα ματς κόντρα στη Χάιντουκ Σπλιτ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να ποντάρει στην εμπειρία προκειμένου να ανταπεξέλθει η ομάδα στο «καυτό» Teddy Stadium, αφού το ματς θα διεξαχθεί παρουσία 30.000 φιλάθλων.

Το δίλημμα σχετικά με τον βασικό φορ είναι ιδιαίτερα μεγάλο, με τον Ρουμάνο τεχνικό να πρέπει να διαλέξει ανάμεσα σε τρεις παίκτες. Ο Μπράντον Τόμας που ήταν ο επικρατέστερος μέχρι πρότινος, προβλημάτισε με την εμφάνισή του στο πρώτο ματς και υπάρχουν οι σκέψεις να μείνει στον πάγκο.

Από την άλλη, ο Αλί Σαμάτα μπορεί να έκανε αμέσως αισθητή την παρουσία του στα 20 λεπτά που αγωνίστηκε, ωστόσο είναι πίσω σε φυσική κατάσταση σε σχέση με τους συμπαίκτες του και δεν μπορεί να αγωνιστεί για παραπάνω από ένα ημίχρονο.

Έτσι, στο προσκήνιο έρχεται ο Στέφανος Τζίμας, ο οποίος δεν αποκλείεται να κληθεί να πάρει φανέλα βασικού. Άλλωστε, ο Ραζβάν Λουτσέσκου μιλάει σε κάθε ευκαιρία με τα καλύτερα λόγια για τον νεαρό, ενώ στην προετοιμασία των είχε από κοντά, δίνοντας συνεχώς συμβουλές.

Δεν αποκλείεται να υπάρξει ακόμα μία μεγάλη «έκπληξη» στην αρχική ενδεκάδα, αφού υπάρχουν σκέψεις να μη ξεκινήσει ο Γιάννης Κωνσταντέλιας. Στις τελευταίες δοκιμές ήταν εκτός πλάνων, με τον Τάισον να τοποθετείται στη θέση «10» και τους Κάλεντ Νάρεϊ και Αντρίγια Ζίβκοβιτς στις πλευρές.

«Ποντάρει» στην εμπειρία ο ΠΑΟΚ

Γίνεται ξεκάθαρο ότι ο Λουτσέσκου «ποντάρει» στην εμπειρία, με εξαίρεση φυσικά κάποιες περιπτώσεις, όπως είναι αυτή του παρτενέρ του Τροστ Έκονγκ, με τους Μιχαηλίδη και Κουλιεράκη να «μάχονται» για μία θέση στην ενδεκάδα.

Ο Μπάμπα θα κρατήσει τη θέση του στην μία πλευρά της άμυνας, ενώ ο Κεντζιόρα όπως όλα δείχνουν θα διατηρήσει και αυτός τη θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας. Τις πιθανότητές του διεκδικεί και ο Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος βρίσκεται κανονικά στην αποστολή.

Στη μεσαία γραμμή θα επιστρέψει ο Αουγκούστο, ενώ στο πλάι του θα βρίσκεται ο Σβαμπ, με τις πιθανότητες να βρεθεί εκεί ο Τσιγγάρας να είναι λίγες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Με έμπειρους ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Μπεϊτάρ – «Έκπληξη» με φορ και Κωνσταντέλια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.