ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Παναθηναϊκός φουλάρει για Μπράουν – Ανησυχητική η εικόνα των Μάγκνουσον (κυρίως) και Γέντβαϊ

Το ζητούμενο ήταν η πρόκριση, αυτή ήρθε, ο Παναθηναϊκός πέτυχε το στόχο του, αλλά η εικόνα των στόπερ (κυρίως του Μάγκνουσον) του βγάζει προβληματισμό.
Ο Παναθηναϊκός φουλάρει για Μπράουν – Ανησυχητική η εικόνα των Μάγκνουσον (κυρίως) και Γέντβαϊ

Ο Παναθηναϊκός έκανε το καθήκον του. Η πρόκριση ήρθε επί της Ντνίπρο και μαζί και η πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Ο πρώτος στόχος της σεζόν επετεύχθη πολύ νωρίς, ωστόσο η εικόνα των Μάγκνουσον και Γέντβαϊ κάνει το «τριφύλλι» να τρέχει για την απόκτηση στόπερ και συγκεκριμένα του Ερικ Πάλμερ Μπράουν.

Τα χρήματα είναι αρκετά που κερδίζει ο Παναθηναϊκός. Από την περασμένη εβδομάδα που τέθηκε νοκ-αουτ ο Μπαρτ Σένκεφελντ είχε ξεκινήσει το ψάξιμο για έναν κεντρικό αμυντικό. Ο Γιάννης Παπαδημητρίου αναζήτησε έναν στόπερ, ο οποίος θα μπορεί να διεκδικήσει θέση βασικού, όχι κάποιο συμπληρωματικό. Αυτός όλα δείχνουν πως θα είναι ο Πάλμερ Μπράουν της Τρουά!

Η παρουσία του Μάγκνουσον και του Γέντβαϊ έδειξε και τον λόγο που ο Παναθηναϊκός έψαχνε από την περασμένη εβδομάδα για έναν κεντρικό αμυντικό, ο οποίος δεν θα είναι συμπληρωματικός. Ο Σένκεφελντ θα χάσει τα παιχνίδια με την Μαρσέιγ. Και το πρόβλημα σε αυτό δεν είναι μόνο ποιοτικό, αλλά και ποσοτικό. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν είχε κάποια λύση από τον πάγκο αν συνέβαινε κάποια αναποδιά στο κέντρο της άμυνάς του. Τελικά η λύση ήταν έτοιμη. Ο Έρικ Πάλμερ Μπράουν αναμένεται να έρθει άμεσα στη χώρα μας για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Βέβαια, το θέμα είναι και ποιοτικό. Ο Μάγκνουσον δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει… νερά. Πολύ εύκολα χάνει τον Ντόβμπικ στο πρώτο λεπτό, μιας και ο αντίπαλός του τον περνά σαν σταματημένο. Και σαν μην έφτανε αυτό, έκανε και φτηνό λάθος στη φάση που σκόραρε και δεύτερο γκολ η Ντνίπρο. Ασχέτως αν τελικά η κόντρα βρήκε στο χέρι του αντίπαλου παίκτη. Στον Παναθηναϊκό ελπίζουν πως 0 26χρονος Αμερικανός στόπερ θα προσδώσει ανταγωνισμό και μια αξιόπιστη λύση στα χέρια του Γιοβάνοβιτς.

Καλή εικόνα δεν είχε και ο Γέντβαϊ, αλλά έχει πολλά ελαφρυντικά. Ο Κροάτης είχε κερδίσει τις εντυπώσεις από την παρουσία του και από την σταθερή του απόδοση στο πρώτο ματς με την Ντνίπρο, ενώ βρίσκεται λίγες μέρες στην ομάδα. Δεν μπόρεσε όμως να μην παρασυρθεί από την κακή παρουσία του παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας. Δεν πρόλαβε να καλύψει στο πρώτο γκολ, ενώ χάνει την κεφαλιά στη φάση που οι Ουκρανοί έκαναν το 1-2.

Ο Παναθηναϊκός είχε εντείνει τις επαφές του για να κλείσει κεντρικό αμυντικό το τελευταίο διάστημα και να τον έχει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στα παιχνίδια με την Μαρσέιγ. Αυτός είναι ο Αμερικανός διεθνής κεντρικό αμυντικός της Τρουά, Έρικ Πάλμερ Μπράουν

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Προβάρει τα πράσινα ο Πάλμερ Μπράουν

Προβλήματα για τον Μάγκνουσον με την Ντνίπρο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Παναθηναϊκός φουλάρει για Μπράουν – Ανησυχητική η εικόνα των Μάγκνουσον (κυρίως) και Γέντβαϊ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…