ΑΕΚ

Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Περιμένει την ΑΕΚ αγριεμένη (vid)

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έκανε το 2/2 απέναντι στην Αστάνα και έτσι οριστικοποίησε το ραντεβού της με την ΑΕΚ στον γ' προκριματικό του Champions League
Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Περιμένει την ΑΕΚ αγριεμένη (vid)

Δίχως να προβληματιστεί ιδιαίτερα η Ντιναμό Ζάγκρεμπ «κλείδωσε» την πρόκρισή της στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, εκεί όπου την περιμένει ήδη η ΑΕΚ.

Οι πρωταθλητές Κροατίας ταξίδεψαν με μια δόση περιπέτειας μέχρι το Καζακστάν για την -τυπικού χαρακτήρα- ρεβάνς με την Αστάνα, έπειτα από το 4-0 του πρώτου αγώνα στο Maksimir.

Το… όποιο ενδιαφέρον υπήρχε για την ομάδα που θα προκριθεί ουσιαστικά χάθηκε από το 24ο λεπτό, όταν έπειτα από από σουτ του Μαχίρ Εμρελί, η μπάλα κόντραρε στον Αλεκσάντρ Μαρότσκιν και κατέληξε στα δίχτυα των γηπεδούχων.

Το τελικό 0-2 διαμόρφωσε στο 89ο λεπτό ο Αντόνιο Μαρίν, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ μέσα στην αντίπαλη περιοχή πριν σουτάρει εύστοχα.

Ο πρώτος αγώνας ανάμεσα στην Ένωση και τους Κροάτες θα γίνει στην «OPAP Arena», την ερχόμενη Τρίτη 8 Αυγούστου, με την ρεβάνς μια εβδομάδα αργότερα στο Ζάγκρεμπ.

Να σημειωθεί πως, όπως όλα δείχνουν, δεν θα υπάρξει μετακίνηση οπαδών, καθώς οι αναμετρήσεις θεωρούνται  υψηλής επικινδυνότητας οι αναμετρήσεις, σε συνδυασμό με τα ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μαρσέιγ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστάνα (Γκριγκορί Μπαμπαγιάν): Τσόντριτς, Τομάσεβιτς, Βορογκόβσκι, Αμάνοβιτς (41’ Ντοσμαγκαμπέτοβ), Μαρότσκιν, Τομάσοβ (46′ Γιόβαντσιτς), Εμπόνγκ, Χοβνανισιάν, Λόντσαρ, Αϊμπέτοβ (69′ Αστάνοβ), Προκοπένκο (46′ Ντερμπό).

Ντινάμο Ζάγκρεμπ (Ιγκόρ Μπίσκαν): Λιβάκοβιτς, Μοχαραμί, Σ. Ριστόβσκι, Γ. Σούταλο (68′ Μπερνάουερ), Μιχαϊλιτσένκο, Μίσιτις (79′ Λούκανιτς), Σπίκιτς, Σούσιτς, Λιούμπισιτς (78′ Μπατούρινα), Έμρελι (78′ Ντμίρτς) και Πέτκοβιτς (68′ Μαρίν).

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Περιμένει την ΑΕΚ αγριεμένη (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ιωσήφ Σηφάκης

«Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα… και δε θα δουλέψεις ποτέ». Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτή την έκφραση και κάπως έτσι κινήθηκα και εγώ. Από το τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών μηχανικών στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και πλέον στο sportime.gr με στόχο την παρουσίαση των ειδήσεων με ενδιαφέρον, αξιόπιστο και αμερόληπτο τρόπο.