ENGINE POWER

Ο Max εργάζεται για να δημιουργήσει τη δική του αγωνιστική ομάδα Verstappen racing team

Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έβλεπε τους αγώνες κατηγορίας GT3 ως την πλατφόρμα για να λανσάρει την ολοκαίνουργια ομάδα του Verstappen racing team
Ο Max εργάζεται για να δημιουργήσει τη δική του αγωνιστική ομάδα Verstappen racing team

Ο δύο φορές πρωταθλητής της Formula 1 και οδηγός της Red Bull Ολλανδός Max Verstappen ανακοίνωσε ότι εργάζεται για τη δημιουργία της δικής του αγωνιστικής ομάδας Verstappen racing team στην κατηγορία GT3.

Verstappen racing team: «Αυτό το έργο με δίνει ενέργεια. Αλήθεια, ενώ είναι ακόμα στα σπάργανα. Χορηγούμε και βοηθούμε στην υποστήριξη διαφόρων αγωνιστικών πρωτοβουλιών κοντινών μου ανθρώπων, δίνουμε συμβουλές και συστάσεις.

Όλα ξεκίνησαν με εικονικούς αγώνες. Επιπλέον, εργαζόμαστε ενεργά με το DTM, το GTWC Sprint και τον πατέρα μου στο ράλι, αλλά ο κύριος στόχος είναι να δημιουργήσουμε τη δική μας αγωνιστική ομάδα. Θα ξεκινήσουμε με το GT3 και θα δούμε πόσο μακριά μπορούμε να φτάσουμε.

Όταν αναλαμβάνω κάτι, θέλω να το κάνω καλά. Θέλω να κερδίσω. Πρόκειται για τη δημιουργία ενός σκαλοπατιού από τους προσομοιωμένους αγώνες στο GT3. Χάρη σε αυτό, οι άνθρωποι θα έχουν την ευκαιρία να μπουν στον μηχανοκίνητο αθλητισμό όχι μόνο μέσω του καρτ, καθώς αυτή τη στιγμή είναι ακριβό », ανέφερε ο Verstappen σύμφωνα με τη Formula 1.

Verstappen-Racing-team-gt3-race-new-challenge-2024

Ο Max Verstappen είναι αυτή τη στιγμή ο οδηγός που κερδίζει στη Formula 1. Ο Ολλανδός οδηγός έχει εκμηδενίσει τον ανταγωνισμό αυτή τη σεζόν με δέκα νίκες σε αγώνες στους πρώτους δώδεκα γύρους. Ο 25χρονος φαίνεται έτοιμος να κερδίσει τον τρίτο συνεχόμενο παγκόσμιο τίτλο του φέτος. Ο Verstappen έχει επίσης αποτολμήσει εκτός της F1, όπως χορηγός οδηγών στο DTM. Τώρα, ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έχει στραμμένα τα μάτια του στη δική του αγωνιστική ομάδα.

Επί του παρόντος, το Verstappen.com Racing υποστηρίζει αρκετούς οδηγούς αγώνων. Η πρώτη προσπάθεια ξεκίνησε στους αγώνες sim με την Team Redline πριν ο Ολλανδός οδηγός ενώσει τα χέρια με τον οδηγό αγώνων DTM, Thierry Vermeulen. Το εγχείρημα του Max Verstappen έχει ακόμη και βάση στη σειρά GTWC Sprint. Επιπλέον, ο πατέρας του Max, Jos Verstappen , αγωνίζεται κάτω από το πανό χορηγίας του γιου του σε ράλι.

Ο Max Verstappen ξεκαθάρισε ότι θέλει να έχει τη δική του αγωνιστική ομάδα Verstappen racing team. Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έβλεπε τους αγώνες κατηγορίας GT3 ως την πλατφόρμα για να λανσάρει την ολοκαίνουργια ομάδα του. Αν και, ο 25χρονος δεν απέρριψε άλλες πρωτοβουλίες στο μέλλον. Είπε στο formule1.nl , «Ο απώτερος στόχος είναι να δημιουργήσετε τη δική σας αγωνιστική ομάδα. Θα ξεκινήσουμε από την κατηγορία GT3 και μετά κάποια στιγμή θα δούμε πού έχει προσαράξει το πλοίο».

Ο οδηγός της Red Bull στόχευσε το 2025 για την ομάδα του να κάνει ντεμπούτο με δύο μονοθέσια στη σειρά. Ο Verstappen δήλωσε: «Μια ομάδα GT3 το 2025 που θα έπρεπε να ταιριάζει. Με τουλάχιστον δύο αυτοκίνητα τότε».

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Max εργάζεται για να δημιουργήσει τη δική του αγωνιστική ομάδα Verstappen racing team», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Κοντιζάς

Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον κόσμο της μηχανοκίνησης αλλά κατάφερε να τον ενώσει στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα στο Motor Festival και να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power που προβάλει καθημερινά αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές πανελλαδικά. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά!