ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Αυτούς άφησε εκτός 11άδας ο Τερζής – Ποιοι πήραν τις θέσεις τους στο αρχικό σχήμα!

Καταρχήν η πρόκριση, και η βελτίωση μπορεί και να περιμένει. Με αλλαγές η 11άδα του Άρη στον επαναληπτικό.
Άρης: Αυτούς άφησε εκτός 11άδας ο Τερζής – Ποιοι πήραν τις θέσεις τους στο αρχικό σχήμα!

Η πρόκριση το ζητούμενο απέναντι στην Αραράτ στο «Βικελίδης». Με τρία νέα πρόσωπα στην 11άδα του ο Άρης κόντρα στους Αρμένιους.

Το τελικό 1-1 στην Αρμενία διατηρεί φαβορί του ζευγαριού τον Άρη, αλλά η εμφάνιση προβλημάτισε. Ο Άρης έδειξε ασύνδετος, κουρασμένος με Πάλμα και Γκρέι αλλού, τον Ζουλ κάτω του μετρίου, τον Ρουπ να μαρκάρει με τα… μάτια και τον Εμπακατά να μην βοηθάει δημιουργικά.

Την κάτω του μετρίου εικόνα, παραδέχθηκε και ο Τόλης Τερζής στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Γερεβάν.

Ο επαναληπτικός στο «Βικελίδης» θα είναι διαφορετικός. Στόχος η πρόκριση απέναντι στην Αραράτ, αλλά η βελτίωση της εικόνας είναι ζητούμενο για διοίκηση, τεχνικό τιμ και οπαδούς που θα κάνουν το καθήκον τους, δίνοντας βροντερό παρών στο Χαριλάου το βράδυ (21.15, Novasports Prime).

Στο πλαίσιο της βελτίωσης, οι αλλαγές στην 11άδα επιβεβλημένες. Τρεις κάνει ο κόουτς των «κιτρινόμαυρων», μια σε κάθε γραμμή.

Νέο πρόσωπο στην άμυνα ο Φεράρι αντί του Ματαρίτα. Ο τελευταίος απόντος (αμυντικά) του Πάλμα ταλαιπωρήθηκε αρκετά στην Αρμενία και ο Τερζής θέλει έναν ποδοσφαιριστή με πιο αμυντικές προδιαγραφές. Οι υπόλοιποι, με τον Μπράμπετς να παραμένει τραυματίας, οι ίδιοι.

Ο mvp του πρώτου παιχνιδιού, Κουέστα στο τέρμα, Φαμπιάνο – Οντουμπάτζο στο κέντρο της άμυνας και δεξιά ο Εμπακατά.

Μια αλλαγή και στον άξονα. Ο Τζούρασεκ παίρνει φανέλα βασικού, αντι του Ζουλ. Ρουπ και Νταρίντα διατηρούν τις θέσεις τους στην 11άδα.

Στα φτερα της επίθεσης, μετά το απρόοπτο με τον Κάρλσον, παραμένουν στο αρχικό σχήμα οι Πάλμα (αριστέρα) και Μενέντες (δεξιά).

Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Μορόν αντί του Γκρέι. Το Sportime είχε γράψει οτι δίλημμα για την κορυφή δεν τέθηκε ποτέ, αφού ο Τερζής είχε αποφασίσει για τον φουνταριστό πριν ακόμα τελειώσει το παιχνίδι στην Αρμενία.

Στον πάγκο οι Χουτεσιώτης, Ματαρίτα, Σαβέριο, Zουλ, Πάβισιτς, Παναγίδης, Χριστοδουλόπουλος, Γκρέι, Κάρλσον.

Οι 11άδες του Άρης – Αραράτ

Άρης (Τόλης Τερζής): Koυέστα, Φεράρι, Φεράρι, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο, Εμπακατά, Ρουπ, Τζούρασεκ, Νταρίντα, Πάλμα, Μενέντες, Μορόν.

Αραράτ (Bαρντάν Μινασιάν):Ερμάκοφ,Γκριγκοριάν, Αλεμάο, Μπουένο, Σέιντ, Καστανέιρα, Μουραντιάν, Ομπιέρο, Γιένε, Σερομπιάν, Έζα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Αυτούς άφησε εκτός 11άδας ο Τερζής – Ποιοι πήραν τις θέσεις τους στο αρχικό σχήμα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!