ENGINE POWER

MotoGP Silverstone Ο Bezzecchi εκτοξεύτηκε στην πρώτη θέση

ο Marco Bezzecchi σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο σε μια ήρεμη και μελετηρή συνεδρία όπου κανένας οδηγός δεν συμμετείχε πραγματικά στο Time Attack
MotoGP Silverstone Ο Bezzecchi εκτοξεύτηκε στην πρώτη θέση

MotoGP Silverstone – EL1: Ο Bezzecchi εκτοξεύτηκε καλά μετά από ένα μακρύ καλοκαιρινό διάλειμμα, το MotoGP επιστρέφει επιτέλους στη θεαματική βρετανική πίστα του Silverstone.

  • Τρία δευτερόλεπτα από τον χρόνο αναφοράς, ο Marco Bezzecchi σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο σε μια ήρεμη και μελετηρή συνεδρία όπου κανένας οδηγός δεν συμμετείχε πραγματικά στο Time Attack.
  • Διπλό VR46 μπροστά από τα δύο Pramac, με τον Johann Zarco τέταρτο. Οι δορυφόροι της Ducati γιορτάζουν! Επομένως, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το ιταλικό τιμόνι προσελκύει όλες τις επιθυμίες ενώ το Mercato λανσάρεται με την αντικατάσταση του Morbidelli από τον Rins στη Yamaha το 2024.
  • Το 9ο επεισόδιο της σεζόν ξεκίνησε σε ξηρή πίστα, αλλά κάτω από έναν ιδιαίτερα απειλητικό ουρανό με μπόρες που ανακοινώθηκαν σήμερα το απόγευμα και αύριο Σάββατο.
  • Ως συνήθως, ο Jack “Thriller” Miller μας κόσμησε με μια μικρή φιγούρα.
  • Με τη νέα μορφή πρακτικής που εισήχθη για αυτόν τον βρετανικό γύρο , η πρώτη συνεδρία του Σαββατοκύριακου έχει ανακτήσει τον πραγματικό της ρόλο ως συνεδρία εργασίας. Οι πιλότοι δέσμευσαν τους γύρους για να βρουν τα συναισθήματά τους στο τιμόνι και να επικυρώσουν τα στοιχεία που αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια της εκεχειρίας
  • Ο Pol Espargaró, ο οποίος κάνει τη μεγάλη του επιστροφή στην πίστα στο Silverstone μετά από 4 μήνες απουσίας, λογικά συμβιβάστηκε με την 22η και τελευταία φορά: «Ήταν πραγματικά ένα δύσκολο και αγχωτικό ξεκίνημα της χρονιάς. Δούλεψα σκληρά για να επιστρέψω, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Ξέρω όμως ότι θα είναι δύσκολο. »
  • Ο Φράνκο Μορμπιντέλι προσέφερε στον εαυτό του λίγο High Side. Δεν υπάρχει μεγάλη αποδοκιμασία για τον Ιταλό, αλλά σίγουρα μερικές μελανιές για να ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο. Ευτυχώς, δεν υπάρχει άλλο περιστατικό να σημειωθεί. Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε τώρα να διατηρήσουμε ένα πλήρες πλέγμα κάθε Σαββατοκύριακο!

motogp-gp-agglias-silverstone-bezzechci-apotelesmata-katataxi

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «MotoGP Silverstone Ο Bezzecchi εκτοξεύτηκε στην πρώτη θέση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Κοντιζάς

Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον κόσμο της μηχανοκίνησης αλλά κατάφερε να τον ενώσει στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα στο Motor Festival και να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power που προβάλει καθημερινά αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές πανελλαδικά. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά!