ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Χουάντσο κοίτα πως παίζει ο Μήτογλου!

Ο Χουάνσο Ερνανγκόμεθ ήταν μια μεταγραφή που έκανε κρότο, αλλά η δίψα του Μήτογλου δεν περνάει απαρατήρητη στον Παναθηναϊκό
Παναθηναϊκός: Χουάντσο κοίτα πως παίζει ο Μήτογλου!

Ο Παναθηναϊκός πήρε τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στο peak της καριέρας του. Τρομερή μεταγραφή είναι, δεν το συζητάμε καν. Να δεις όμως που αυτή του Ντίνου Μήτογλου μπορεί να αποδειχθεί ακόμα καλύτερη για το «τριφύλλι».

Και ποιος θα παίζει; Στο μπάσκετ είναι σχετικές αυτές οι ερωτήσεις. Ο Χουάντσο ήρθε στον Παναθηναϊκό και έκανε τον κόσμο να βγει στους δρόμους για χάρη του. Αλλά αυτό που βλέπουμε δύο παιχνίδια τώρα από τον Ντίνο Μήτογλου είναι από τα άγραφα. Σαν να μην έλειψε 16 μήνες. Σαν να έπαιζε μπάσκετ κανονικά όλο αυτό το διάστημα, σαν να έχει εξελιχθεί κιόλας, ωριμάζοντας.

Οκ, δύο φιλικές αναμετρήσεις με τη Σλοβενία ήταν. Φιλικά. Με άλλα λόγια, παιχνίδια χωρίς το μάξιμουμ τις έντασης, Η επαφή του με το αντίπαλο καλάθι, η θέλησή του, η άμυνα, η διάθεση, τα πατήματά του, η άνεσή του να παίξει και στο «5» όμως, δείχνουν πως είναι πιο έτοιμος από ποτέ. Ο Ντίνος Μήτογλου είναι asset για την Εθνική ομάδα μπάσκετ, ίσως μεγαλύτερο και για τον Παναθηναϊκό.

Η άφιξη του Χουάντσο Ερνάνγκόμεθ θα του κάνει καλό. Διότι, η πίεση δεν θα είναι στην πλευρά του Ισπανού. Ο ίδιος έχει να σκέφτεται μόνο το μπάσκετ, την επάνοδό του και το πώς θα βάλει πονοκέφαλο στον Εργκίν Αταμάν. Διότι, ο 27χρονος Power Forward πάει με σπασμένα φρένα στα δύο πρώτα του παιχνίδια μετά την τιμωρία του.

Δεν είναι προβληματισμός βέβαια. Αθλητική ευλογία είναι για έναν προπονητή να έχει δύο από τα καλύτερα, αν όχι όντως τα καλύτερα, τεσσάρια στη Euroleague. Απίστευτη δυάδα…

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Το σόου του Μήτογλου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Χουάντσο κοίτα πως παίζει ο Μήτογλου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Νικολαΐδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.