ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε ουσιαστικά πως υπάρχει θέμα Τζέιμς

Ο Μάικ Τζέιμς είναι υπαρκτό θέμα για τον Ολυμπιακό, παρά τα διάψευση των «ερυθρολεύκων» για τον Αμερικανό της Μονακό.
Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε ουσιαστικά πως υπάρχει θέμα Τζέιμς

Ο Ολυμπιακός δεν είχε άλλη επιλογή. Η φημολογία ήταν έντονη όλες αυτές τις μέρες. Ο Μάικ Τζέιμς έγινε talk of the town για την ομάδα του Πειραιά. Παρότι δεσμευόταν με συμβόλαιο με τη Μονακό. Αυτός ήταν ο λόγος που ο Ολυμπιακός ήταν υποχρεωμένος να διαψεύσει το θέμα.

Ο Ολυμπιακός δεν ασχολείται με παίκτες που είναι δεσμευμένοι με συμβόλαια. Πως θα μπορούσε άλλωστε; Από τη στιγμή που ο Μάικ Τζέιμς δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Μονακό, στη θεωρία πάντα, απαγορεύεται να υπάρξει κάποια συζήτηση. Τι θα γίνει όμως αν τελικά έμενε ελεύθερος από την ομάδα του Πριγκιπάτου;

Η αλήθεια είναι πως υπάρχει συνωστισμός. Η μεταγραφή του Κέμπα Γουόκερ έφερε πολυκοσμία στην περιφέρεια της ομάδας του Σάσα Ομπράντοβιτς. Διότι, στο ρόστερ υπάρχουν ακόμα οι Οκόμπο και Λόιντ. Δεν έβγαζε νόημα η προσθήκη του Αμερικανού σούπερ σταρ από το ΝΒΑ και με όλους τους υπολοίπους να παραμένουν. Φαντάζει λογικό να αποχωρήσει κάποιος. Όχι όμως και απαραίτητο.

Οι σχέσεις του Ομπράντοβιτς με τον Τζέιμς δεν είναι και οι καλύτερες. Γνωστό είναι αυτό. Υπήρχε πιθανότητα μάλιστα να αποτελέσει παρελθόν ο Σέρβος τεχνικός από τους Μονεγάσκους. Τελικά, αυτό δεν έγινε. Δεν σημαίνει όμως πως με τον Τζέιμς είναι όλα καλώς καμωμένα, κι ας ανανεώσει νωρίς μετά το τέλος της σεζόν.

Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να καλύψει την παραμικρή απαίτηση της Μονακό για τον Τζέιμς. Θα ήταν υπέρβαση να καλύψει ακόμα και το συμβόλαιό του. Βέβαια, αν υποθέσουμε πως και στ οικονομικό θα βρισκόταν μία λύση, έμενε και ο τεχνικός του Ολυμπιακού; Θα τον ήθελε ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον Μάικ Τζέιμς;

Η απάντηση έχει δοθεί. Ο Τζέιμς των τελευταίων δύο ετών είναι ομαδικός, ώριμος και στην πιο… ευρωπαϊκή εκδοχή του. Ωστόσο, η Μονακό μοιάζει δύσκολο να τον αφήσει ελεύθερο.

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Το σόου Τζέιμς στο ΣΕΦ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε ουσιαστικά πως υπάρχει θέμα Τζέιμς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Απόστολος Γεωργιάδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.