ΠΑΟΚ

ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Στον ΠΑΟΚ ο Οζντόεφ – Ο παίκτης που του αλλάζει το προφίλ! (vids)

Έτοιμος να προχωρήσει σε μια σημαντική «ένεση ποιότητας» είναι ο ΠΑΟΚ, καθώς τα βρήκε σε όλα με τον Μαγκομέντ Οζντόεφ!
ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Στον ΠΑΟΚ ο Οζντόεφ – Ο παίκτης που του αλλάζει το προφίλ! (vids)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Μαγκομέντ Οζντόεφ, καθώς η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ βρίσκεται μια ανάσα πριν την ολοκλήρωσή της!

Λίγες ημέρες μετά τη νίκη επί της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και την πρόκριση στον Γ’ προκριματικό γύρο στο UEFA Europa Conference League, οι «ασπρόμαυροι» προχωρούν στην ενίσχυσή τους με φόντο τα παιχνίδια κόντρα στη Χάιντουκ.

Ο 30χρονος διεθνής Ρώσος μέσος βρισκόταν σε ετοιμότητα, καθώς είχε συμφωνήσει προφορικά εδώ και αρκετές εβδομάδες με τον ΠΑΟΚ, αναμένοντας ωστόσο την επίλυση των διαδικαστικών ζητημάτων προκειμένου να εκδοθεί η βίζα του.

Όλα λοιπόν τακτοποιήθηκαν, με τον Οζντόεφ να έρχεται σήμερα (6/8) στη Θεσσαλονίκη, υπογράφοντας συμβόλαιο για 2+1 χρόνια, ενώ θα προστεθεί στην ευρωπαϊκή λίστα για τις αναμετρήσεις με τους Κροάτες.

Πρόκειται φυσικά για μια πολύ ποιοτική προσθήκη στο χώρο της μεσαίας γραμμής, η οποία αυτή τη στιγμή αποτελείται από τους  Σβαμπ, Τσιγγάρα και Ντόουγκλας Αουγκούστο, με τον Βραζιλιάνο να είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει για τη Ναντ.

Ο Οζντόεφ βρίσκεται στην πιο ώριμη φάση της καριέρας, αποτελώντας έναν εσωτερικό μέσο που κινείται «bot to box» έχοντας την ικανότητα να συμβάλει τόσο στο ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού όσο και στο δημιουργικό.

Την περσινή σεζόν μέτρησε 5 γκολ και 6 ασίστ σε 33 αγώνες του Τουρκικού πρωταθλήματος με τη φανέλα της Καραγκουμρούκ, ενώ προερχόταν από μια τετραετία στη Ζενίτ με την οποία μέτρησε 116 εμφανίσεις με 8 γκολ και 13 ασίστ.

Παράλληλα, έχει αγωνιστεί σε Ρουμπίν Καζάν (104 αγώνες, 9 γκολ και 9 ασίστ) και Λοκομοτίβ Μόσχας (68 αγώνες με 3 γκολ και 5 ασίστ).

Να σημειωθεί πως εφόσον ολοκληρωθεί κι επίσημα η μεταγραφή, τότε θα γίνει ο 3ος Ρώσος ποδοσφαιριστής που θα φορέσει τη φανέλα «Δικεφάλου του Βορρά», μετά τους Αντρέι Τσερνίσοφ (1996-1997) και Ομάρι Τετράτζε (1999-2002).

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Στον ΠΑΟΚ ο Οζντόεφ – Ο παίκτης που του αλλάζει το προφίλ! (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ιωσήφ Σηφάκης

«Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα… και δε θα δουλέψεις ποτέ». Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτή την έκφραση και κάπως έτσι κινήθηκα και εγώ. Από το τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών μηχανικών στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και πλέον στο sportime.gr με στόχο την παρουσίαση των ειδήσεων με ενδιαφέρον, αξιόπιστο και αμερόληπτο τρόπο.