ΠΑΟΚ

Το transfermarkt «στέλνει» τον Παγιέ στον ΠΑΟΚ – Ποια είναι η αλήθεια

Η φήμες για Παγιέ και ΠΑΟΚ και η πραγματικότητα.
Το transfermarkt «στέλνει» τον Παγιέ στον ΠΑΟΚ – Ποια είναι η αλήθεια

Ο Ντιμίτρι Παγιέ έμεινε ελεύθερος από τη Μαρσέιγ και το transfermarkt τον «εμπλέκει» με τον ΠΑΟΚ, σε ένα σενάριο «βόμβα».

Μπορεί να μην έχει υπάρξει κάποιο δημοσίευμα και αναφορά για πιθανό ενδιαφέρον των «ασπρόμαυρων», ωστόσο η γνωστή ιστοσελίδα στατιστικών και «χρηματιστηριακής» αποτίμησης των ποδοσφαιριστών, δίνει πιθανότητα 95% ώστε να αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η φήμη αυτή, όπως είναι λογικό, ξεσήκωσε θύελλα συζητήσεων, με πολλούς να αναρωτιούνται τι ακριβώς συμβαίνει.

Η αλήθεια είναι ωστόσο πως δεν για την ώρα δεν υφίσταται ενδιαφέρον για τον 36χρονο ποδοσφαιριστή, με τους «ασπρόμαυρους» να δηλώνουν άγνοια για όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής αξιώνει συμβόλαιο ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ, έχοντας ήδη προσφορά από ομάδα από τη Σαουδική Αραβία με πολλά περισσότερα χρήματα.

Ωστόσο ο ίδιος θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητές του να παραμείνει στην Ευρώπη, πριν αποχωρήσει για τη Μέση ανατολή.

Την περσινή σεζόν με τη φανέλα της Μαρσέιγ αγωνίστηκε σε 27 αναμετρήσεις, μετρώντας τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δικέφαλος είναι «γνώριμος» του ποδοσφαιριστή, αφού σκόραρε δύο γκολ και μοίρασε μία ασίστ στα προημιτελικά του Europa Conference League το 2022.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το transfermarkt «στέλνει» τον Παγιέ στον ΠΑΟΚ – Ποια είναι η αλήθεια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.