ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O Παλικούτσα το άφησε ανοιχτό, αλλά η συνεργασία με τον Άρη ολοκληρώθηκε!

«Παράθυρο» επιστροφής, άφησε φεύγοντας ο Παλικούτσα, αλλά πολύ δύσκολα θα γυρίσει στον Άρη.
O Παλικούτσα το άφησε ανοιχτό, αλλά η συνεργασία με τον Άρη ολοκληρώθηκε!

Ο Ρόμπερτ Παλικούτσα, για λόγους υγείας, αναχώρησε για την Γερμανία και οι πιθανότητες να επιστρέψει στον Άρη είναι μηδαμινές!

Θέμα υγείας προέκυψε με τον Ρόμπερτ Παλικούτσα και ο Κροάτης τεχνικός αναχώρησε  για την Γερμανία. Δεν έχει γίνει γνωστό το πρόβλημα, αλλά όπως ο ίδιος μετέφερε στους στενούς του συνεργάτες, έχει να κάνει με την ψυχική του υγεία. Το πρόβλημα του είναι μεν σοβαρό, αλλά αντιμετωπίζεται. Επίσης οι άνθρωποι του Άρη και προσωπικά ο Θόδωρος Καρυπίδης, είχαν ενημερωθεί από την προηγούμενη εβδομάδα.

Η διαρροή της ΠΑΕ Άρης κάνει λόγο για απουσία 4-6 εβδομάδων, με τον Κροάτη να αφήνει ανοιχτό, με τις δηλώσεις του, το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, αλλά θα χρειαστεί πολύ περισσότερος χρόνος!

Το Sportime έγραψε εξ αρχής οτι η συγκεκριμένη εξέλιξη βάζει ερωτηματικό στην περαιτέρω συνεργασία της ΠΑΕ Άρης με τον Κροάτη. Και κάπως έτσι είναι το πράγμα.

Οι πιθανότητες να επιστρέψει στον Άρη ο Παλικούτσα είναι μηδαμινές ως… απειροελάχιστες. Οι δύο πλευρές έλυσαν την συνεργασία τους και άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεργαστούν κάποια στιγμή στο μέλλον. Πάντως όχι στο άμεσο. Ο Παλικούτσα πρέπει να θεωρείται παρελθόν!

Διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 2 και 3 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «O Παλικούτσα το άφησε ανοιχτό, αλλά η συνεργασία με τον Άρη ολοκληρώθηκε!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!