ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός και ο Κορδόν πιστεύουν στον Πορόσο! Θα τους δικαιώσει;

Ο Πορόσο είναι μεταγραφή που πιστεύουν πολύ σε αυτήν τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Κορδόν! Μένει να δικαιωθούν!
Ο Ολυμπιακός και ο Κορδόν πιστεύουν στον Πορόσο! Θα τους δικαιώσει;

Ο Αντόνιο Κορδόν και κατ’ επέκταση ο Ολυμπιακός πιστεύουν πολύ στον Τζάκσον Πορόσο. Για αυτό και τον έφεραν έστω και δανεικό από την Τρουά. Υπάρχει οψιόν για την αγορά του αλλά αυτό θα το δουν στον Ολυμπιακό μέσα στη σεζόν.

Για τον Ποροσό, η Τρουά, που ανήκει στο City Group δηλαδή στον όμιλο που έχει την Μάντσεστερ Σίτι και άλλες ομάδες σε αρκετές χώρες, έδωσε 3,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον πάρει από την Μποαβίστα.

Τα 23 ματς που έκανε πέρυσι ήταν μια αρχή αλλά ο υποβιβασμός θα τον πήγαινε πίσω αν έπαιζε στη Ligue 2. Καλό πρωτάθλημα αλλά δεν συγκρίνεται π.χ. με την ευρωπαϊκή εμπειρία που μπορεί καλώς εχόντων των πραγμάτων να του δώσει ο Ολυμπιακός.

Αν σκεφτεί κανείς πως ο Φρέιρε είναι ο ένας από τους δύο στόπερ για τον άλλον η θέση είναι ανοιχτή. Ο Ρέτσος έκανε καλή προετοιμασία λένε όλοι, υπάρχει ο Ντόι και φυσικά ο Μπα. Ο Σισέ έχει βγει από την εξίσωση.

Άρα ο Πορόσο δεν την έχει και καπακωμένη τη θέση δίπλα στον Φρέιρε. Θα πρέπει να το δείξει πως είναι για βασικός.

Έχει βέβαια προίκα την εμπειρία από το γαλλικό πρωτάθλημα αλλά και από το Μουντιάλ, που έπαιξε δυο ματς με την καλή ομάδα του Εκουαδόρ.

Το ζήτημα είναι πως ο Ολυμπιακός επέλεξε για τη θέση του δεύτερου βασικού στόπερ ποντάρει σε παίκτες που ακόμα έχουν να δώσουν. Ο Ρέτσος μετά τα προβλήματα που αντιμετώπισε ψάχνει το come back και οι Πορόσο, Ντόι αναζητούν την εκτόξευση.

Τα αποτελέσματα θα δείξουν αν και εφόσον θα δικαιωθεί ο Κορδόν.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

https://youtu.be/oqTwXbRu5rA

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Ολυμπιακός και ο Κορδόν πιστεύουν στον Πορόσο! Θα τους δικαιώσει;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.