ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός θα έχει πιο εύκολο έργο μετά την Γκενκ παρά πριν τα πλέι-οφ του Europa League

Με την άσημη Τσουκαρίτσκι από τη Σερβία κληρώθηκε ο νικητής του ζευγαριού Ολυμπιακός - Γκενκ στα πλέι-οφ του Champions League.
Ο Ολυμπιακός θα έχει πιο εύκολο έργο μετά την Γκενκ παρά πριν τα πλέι-οφ του Europa League

Ο Ολυμπιακός έμαθε τον αντίπαλό του στα πλέι-οφ του Europa League αν καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Γκενκ στον τρίτο προκριματικό γύρο.

Η κληρωτίδα έκανε το χατίρι στους «ερυθρόλευκους» οι οποίοι θα έχουν πιο δύσκολο έργο με τη Γκενκ παρά στην επόμενη φάση των πλέι-οφ με στόχο την πρόκριση στους ομίλους.

Συγκεκριμένα, η Σερβική Τσουκαρίτσκι θα είναι το τελευταίο εμπόδιο για την είσοδο στους ομίλους του Europa League για τον νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός – Γκενκ.

Η Τσουκαρίτσκι είναι θεωρητικά ένας βατός αντίπαλος για τους «ερυθρόλευκους» οι οποίοι αν εμφανιστούν σοβαροί δε θα έχουν θέμα να πάρουν την πρόκριση κόντρα στην περσινή τρίτη του Σερβικού πρωταθλήματος.

Ο πρώτος αγώνας των δύο ομάδων θα γίνει στις 24 Αυγούστου στο Γεώργιος Καραϊσκάκης ενώ η ρεβάνς στις 30 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στη Σερβία.

Υπενθυμίζουμε ότι οι πιθανοί αντίπαλοι των «ερυθρόλευκων» ήταν οι:

  1.  Άγιαξ
  2.  Λίντσερ
  3. Αμπερντίν
  4. Τσουκαρίτσκι
  5. Ζόρια Λούχανσκ
  6.  Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Ολυμπιακός θα έχει πιο εύκολο έργο μετά την Γκενκ παρά πριν τα πλέι-οφ του Europa League», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις