ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Απογοήτευσε ξανά – Αυτή είναι η σίγουρη αλλαγή που θα κάνει ο Τερζής με Ντιναμό Κιέβου!

Κλειδωμένη η πρώτη αλλαγή ενόψει Ντιναμό Κιέβου. Αυτός απογοήτευσε και στο δεύτερο παιχνίδι με την Αραράτ!
Άρης: Απογοήτευσε ξανά – Αυτή είναι η σίγουρη αλλαγή που θα κάνει ο Τερζής με Ντιναμό Κιέβου!

Η δουλειά έπρεπε να γίνει και έγινε. Ο Άρης απέκλεισε την Αραράτ και πλέον κοιτάει την Ντιναμό Κιέβου. Δεδομένη μια αλλαγή στην 11άδα!

Και πάει παρακάτω. Η Αραράτ ανήκει στο παρελθόν και ο Άρης ασχολειται πλέον με την Ντιναμό Κιέβου. Πρώτο παιχνίδι στο «Βικελίδης» την προσεχή Πέμπτη (10/8, 21.15).

Ο Τόλης Τερζής ήδη καταστρώνει τα πλάνα του τα οποία θα διαφοροποιηθούν ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τους Ουκρανούς.

Ο κόουτς των «κιτρινόμαυρων» μίλησε για τις αλλαγές που έγιναν και άλλαξαν την εικόνα του Άρη. Ο Έλληνας προπονητής είδε πράγματα που του άρεσαν, όπως η εμφάνιση του game changer Σαβέριο, αλλά και κάποια που τον προβλημάτισαν, έως και τον απογοήτευσαν.

Στην τελευταία κατηγορία ο Λούκας Ρουπ. Ο Γερμανός μέσος, ηταν και πάλι τραγικός, όπως και στο πρώτο ματς των δύο ομάδων στην Αρμενία και πολύ μακριά από τον ποδοσφαιριστή που με τις εμφανίσεις του «ανάγκασε» τον Καρυπιδη να του κάνει πρόταση ανανέωσης με αυξημένες αποδοχές.

Χωρίς καθαρή σκέψη, δεν βοήθησε οργανωτικά, αλλά και ούτε ανασταλτικά, αφού και πάλι δεν μάρκαρε. Γι’ αυτό αλλωστε και αποτέλεσε την δεύτερη αλλαγή του Άρη, κάνοντας χώρο στον Πάβισιτς. Ο τελευταίος έχει ποιότητα, αλλά είναι ακόμα πίσω, φαίνεται και δεν θα ξεκινήσει.

Ο Ρουπ όλα δείχνουν, αν και ακόμα είναι νωρίς, οτι θα μείνει στον πάγκο και τη θέση του θα πάρει ο Ζουλ, που μαζί με Τζούρασεκ και Νταρίντα θα συμπληρώσουν την τριάδα στον άξονα.

Ο Φεράρι ήταν εξαιρετικός και φαίνεται πως θα διατηρήσει τη θέση του στην 11άδα, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Σαβέριο αντί του Μενέντες.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Απογοήτευσε ξανά – Αυτή είναι η σίγουρη αλλαγή που θα κάνει ο Τερζής με Ντιναμό Κιέβου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!