SPORTIME BET

Κι άλλη κίνηση με νόημα για τον Τζέιμς από τον Γιαννακόπουλο!

Τι γίνεται τελικά με τον Μάικ Τζέιμς!
Κι άλλη κίνηση με νόημα για τον Τζέιμς από τον Γιαννακόπουλο!

Ο Μάικ Τζέιμς είναι παίκτης της Μονακό και πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα του Πριγκιπάτου, ωστόσο φαίνεται ότι οι μέρες του στη Γαλλία είναι μετρημένες.

Ο γκαρντ από τις ΗΠΑ με την πλούσια ευρωπαϊκή εμπειρία φέρεται να είναι φευγάτος από το Μονακό, αφού η έλευση του Κέμπα Γουόκερ εκεί δεν του ήχησε καλά.

Ο Ολυμπιακός έχει στο στόχαστρό του τον Μάικ Τζέιμς, όμως, όσο ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο, δεν μπορεί να κάνει τίποτα περισσότερο από το να παρακολουθεί στενά την υπόθεση.

Βέβαια, όπως εύκολα γίνεται κατανοητό, η σιωπή που κρατά ο Αμερικανός, ο οποίος συνήθως είναι… λαλίστατος στα social media, είναι λογικό πως προβληματίζει και ιντριγκάρει, καθώς μπορεί να χαρακτηριστεί και… ύποπτη.

Όπως και να έχει όμως, τα εν λόγω δεδομένα, δεν εμπόδισαν τον κόσμο του Ολυμπιακού να κάνει μια επίθεση αγάπης στον Μάικ Τζέιμς.

Η συνέχεια ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κι άλλη κίνηση με νόημα για τον Τζέιμς από τον Γιαννακόπουλο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.