ΠΑΟΚ

Τα πλάνα του Λουτσέσκου για το Χάιντουκ-ΠΑΟΚ – Οι αλλαγές και ο γρίφος της επίθεσης

Οι σκέψεις 11αδας του Ραζβάν Λουτσέσκου για την πρώτη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στη Χάιντουκ Σπλιτ στην Κροατία
Τα πλάνα του Λουτσέσκου για το Χάιντουκ-ΠΑΟΚ – Οι αλλαγές και ο γρίφος της επίθεσης

Τις βάσεις πρόκρισης στα play off του UEFA Europa Conference League θέλει να βάλει ο ΠΑΟΚ στην Κροατία κόντρα στη Χάιντουκ (22:00) με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να προσανατολίζεται σε μια 11αδα με αλλαγές συγκριτικά με εκείνη που παρέταξε στα Ιεροσόλυμα ενάντια στη Μπεϊτάρ.

Πιο συγκεκριμένα και με δεδομένη την απουσία του Ντόουγκλας Αουγκούστο που ετοιμάζει βαλίτσες για τη Νάντη αλλά και το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε στο ισχίο τις προηγούμενες ημέρες ο Στέφαν Σβαμπ, ο Ρουμάνος τεχνικός θα παρατάξει ένα τελείως διαφορετικό κέντρο με αυτό που ξεκίνησε την αναμέτρηση στο Teddy Stadium.

Τα πλάνα του Λουτσέσκου για το Χάιντουκ-ΠΑΟΚ

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, με τον Ντομινίκ Κοτάρσκι να βρίσκεται για ακόμη ένα παιχνίδι κάτω από τα γκολπόστ του δικεφάλου.

Όσον αφορά την αμυντική γραμμή, οι Τόμας Κεντζιόρα, Τρόοστ Εκόνγκ, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και Μπάμπα Ράχμαν θα παραταχθούν από τα δεξιά προς τα αριστερά.

Στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα κινείται ο Χάρης Τσιγγάρας που άφησε θετικές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του κόντρα στη Μπεϊτάρ ενώ δίπλα του, δοκιμάστηκε στις τελευταίες προπονήσεις ελέω και της απουσίας Σβαμπ, ο Φιλίπε Σοάρες.

Πιο μπροστά τους, σε ρόλο επιτελικού μέσου θα αγωνιστεί ο Γιάννης Κωνσταντέλιας που επιστρέφει στο αρχικό ενώ οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Κάλεντ Νάρεϊ θα βρίσκονται στα φτερά της επίθεσης με τον Τάισον να μένει στον πάγκο.

Τέλος, ο γρίφος βρίσκεται στη γραμμή κρούσης των ασπρόμαυρων εκεί όπου ο Άλι Σαμάτα με μια εβδομάδα παραπάνω προπονήσεων στην πλάτη, διεκδικεί επί ίσοις όροις τη θέση με τον Μπράντον Τόμας.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τα πλάνα του Λουτσέσκου για το Χάιντουκ-ΠΑΟΚ – Οι αλλαγές και ο γρίφος της επίθεσης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.