ENGINE POWER

Η BMW series 7 και i7 Protection θα σας προστατεύσει από σφαίρες, χειροβομβίδες και drones που μεταφέρουν εκρηκτικά

Τα νέα BMW series 7 και i7 Protection προσφέρουν προστασία προσαρμοσμένων προδιαγραφών σε διάφορα σενάρια επίθεσης. 
Η BMW series 7 και i7 Protection θα σας προστατεύσει από σφαίρες, χειροβομβίδες και drones που μεταφέρουν εκρηκτικά

BMW series 7 και i7 Protection και ένα τανκ βρίσκεται στα χέρια σου.

Ως ένα από τα κορυφαία σεντάν στον κόσμο, η BMW Σειρά 7 είναι η επιλογή των VIP, όπως οι πλούσιοι, υψηλόβαθμοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι, ακόμη και οι διασημότητες. Αυτές οι προσωπικότητες μπορεί να θέλουν ακριβή αλλά εκτεταμένη θωρακισμένη προστασία σε περίπτωση οδικών ενέδρων ενώ βρίσκονται μέσα στα πολυτελή τους αυτοκίνητα .

Ευτυχώς, η BMW άκουσε τις προσευχές τους και δημιούργησε δύο μοντέλα BMW Σειρά 7 που μπορούν να προστατεύσουν τους επιβάτες της από σφαίρες, χειροβομβίδες, ακόμη και drones. Η BMW παρουσιάζει δύο μοντέλα με επίκεντρο την ασφάλεια – το BMW i7 Protection και BMW 7 Series Protection .

bmw-7-series-sedan-i7-protection-new-tank

BMW series 7 και i7 Protection το BMW i7 Protection και το BMW 7 Series Protection προσφέρουν εξατομικευμένη προστασία από επιθέσεις με πυροβόλα όπλα ή ακόμα και εκρηκτικά.

Η BMW series 7 και i7 Protection – Protection Core προστατεύει από εξωτερικές απειλές

Συνδυάζοντας μια αποδεδειγμένη ιδέα ασφάλειας με εξαιρετικά επίπεδα οδηγικής άνεσης και ευρυχωρίας, το BMW i7 Protection και το BMW 7 Series Protection προσφέρουν εξατομικευμένη προστασία από επιθέσεις με πυροβόλα όπλα ή ακόμα και εκρηκτικά. Και τα δύο μοντέλα χρησιμοποιούν το λεγόμενο BMW Protection Core και το συνδυάζουν με επιπλέον χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως θωρακισμένο γυαλί, πόρτες με προδιαγραφές προστασίας, καθώς και πρόσθετη θωράκιση για το κάτω μέρος του αμαξώματος και την οροφή.

Δεδομένου ότι η ειδική θωράκιση για τα μοντέλα προσφέρει μέγιστη προστασία από εκρηκτικά , οι επιβαίνοντες δεν χρειάζεται να ανησυχούν για επιθέσεις drone με εκρηκτικά γόμματα ή από θραύσματα χειροβομβίδων. Η BMW τύλιξε επίσης το ρεζερβουάρ καυσίμου με ένα ειδικό περίβλημα που επιτρέπει σε αυτό το εξάρτημα να σφραγίζεται μόλις το χτυπήσει μια σφαίρα.

Τόσο το νέο BMW i7 Protection όσο και το νέο BMW Series 7 Protection διαθέτουν ζάντες ελαφρού κράματος 20 ιντσών (σε σχεδίαση με ακτίνες αστεριού) και διαθέτουν ελαστικά 255-740 R510 PAX που η Michelin έχει αναπτύξει ειδικά για τα σεντάν προστασίας.

Αυτά τα ελαστικά PAX μεγάλης διαμέτρου διαθέτουν δακτύλιο run-flat στη στεφάνη του τροχού, επιτρέποντας και στα δύο μοντέλα Protection να συνεχίσουν να οδηγούν με ταχύτητα έως και 50 mph μετά από ολική απώλεια πίεσης (λόγω σφαίρων ή έκρηξης).

bmw-7-series-sedan-i7-protection-new-tank

BMW i7 Protection όσο και το BMW 7 Series Protection και τα δύο μοντέλα χρησιμοποιούν το λεγόμενο BMW Protection Core και το συνδυάζουν με επιπλέον χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως θωρακισμένο γυαλί, πόρτες με προδιαγραφές προστασίας, καθώς και πρόσθετη θωράκιση για το κάτω μέρος του αμαξώματος και την οροφή.

 

Τα μοντέλα προστασίας BMW series 7 και i7 Protection είναι πιστοποιημένες κινούμενες ασπίδες

Εκτός από τα εκτεταμένα χαρακτηριστικά στάνταρ και προαιρετικού εξοπλισμού τους, τόσο το νέο BMW i7 Protection όσο και το BMW 7 Series Protection προσφέρουν προστασία προσαρμοσμένων προδιαγραφών σε διάφορα σενάρια επίθεσης. Για παράδειγμα, τα μοντέλα Προστασίας μπορούν να διαθέτουν σύστημα παροχής καθαρού αέρα, πυροσβεστήρα (αυτόματη και χειροκίνητη εκκένωση), φώτα που αναβοσβήνουν και πομποδέκτες ραδιοφώνου. Μπορούν ακόμη και να έχουν κοντάρια σημαίας για επίσημα καθήκοντα.

Σύμφωνα με την BMW, τα μοντέλα Protection δεν είναι εκ των υστέρων μοντέλα, καθώς η αυτοκινητοβιομηχανία τα ανέπτυξε παράλληλα με τις στάνταρ εκδόσεις της νέας BMW Σειράς 7. Αυτό σημαίνει ότι το BMW i7 Protection και το BMW 7 Series Protection βγαίνουν από το εργοστάσιο με μια ενσωματωμένη φιλοσοφία ασφάλειας διατηρώντας παράλληλα τη συνήθη οδηγική άνεση, πολυτέλεια και ευρυχωρία BMW.

bmw-7-series-sedan-i7-protection-new-tank

Εμπλουτισμένη με νέες τεχνολογικές καινοτομίες και συστήματα που προσφέρουν μοναδική άνεση.

Τόσο το BMW i7 Protection όσο και το BMW 7 Series Protection έχουν λάβει πιστοποίηση ως προσφέρουν προστασία κλάσης VR9. Αυτό σημαίνει ότι το γυαλί αυτών των αυτοκινήτων είναι ουσιαστικά αλεξίσφαιρα , προστατεύοντας τους επιβάτες από πυρά από πυρομαχικά διαμετρήματος 7,62×54 R. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν μια επέκταση μερικής προστασίας, η οποία προστατεύει ορισμένες περιοχές του αμαξώματος από πυρκαγιά από πυρομαχικά VPAM 10.

Και τα δύο μοντέλα έχουν επιδείξει την ικανότητά τους να αντιστέκονται σε επίθεση κατά τη διαδικασία πιστοποίησης. Πέρασαν επίσης δοκιμές πυροβόλων όπλων και εκρηκτικών από ανεξάρτητο κρατικό ινστιτούτο δοκιμών.

bmw-7-series-sedan-i7-protection-new-tank

Στη νέα BMW i7 θα ανακαλύψετε την επόμενη γενιά της οδηγικής απόλαυσης. Με εμβληματική σχεδίαση τόσο στο εξωτερικό αλλά και στο εσωτερικό της.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η BMW series 7 και i7 Protection θα σας προστατεύσει από σφαίρες, χειροβομβίδες και drones που μεταφέρουν εκρηκτικά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Κοντιζάς

Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον κόσμο της μηχανοκίνησης αλλά κατάφερε να τον ενώσει στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα στο Motor Festival και να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power που προβάλει καθημερινά αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές πανελλαδικά. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά!