ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Γιαννακόπουλος προσπαθεί να χαλάσει τη μεταγραφή του Τζέιμς;

«Μύλος» με τον Μάικ Τζέιμς και το αν θα αποχωρήσει από τη Μονακό για τον Ολυμπιακό. Φημολογία για «εμπλοκή» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου!
Ο Γιαννακόπουλος προσπαθεί να χαλάσει τη μεταγραφή του Τζέιμς;

Τι κι αν ο Μάικ Τζέιμς δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Μονακό και για την προσεχή χρονιά, τα τελευταία 24ωρα υπάρχει έντονη φημολογία για άμεσες εξελίξεις με τον Ολυμπιακό.

Όπως επίσης διαβάσατε στο Sportime, ο Μάικ Τζέιμς πιέζει τη Μονακό να μείνει ελεύθερος, για χάρη των «ερυθρολεύκων», ενώ λίγο αργότερα εμπλοκή είχε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος έκανε ανάρτηση με τον… Ιούδα «φωτογραφίζοντας» ουσιαστικά «προδοσία»(;) του Αμερικανού γκαρντ.

Κι αυτό καθώς ο Μάικ Τζέιμς και στενές επαφές διατηρεί με τους πράσινους από το «διπλό» πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό και αρκετές φορές έχει εκφραστεί με αρνητικό τρόπο εναντίον των Πειραιωτών. Πώς είναι δυνατόν λοιπόν να συντηρείται μια φήμη περί απόκτησή του από τον Ολυμπιακό. Υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά; Αυτό είναι το ερώτημα του «ενός εκατομμυρίου».

Μάλιστα θυμίζουμε ότι ο διοικητικός ηγέτης των «πράσινων» είχε ανεβάσει και άλλο story νωρίτερα, με το οποίο ρωτούσε τον ίδιο τον Τζέιμς «αλήθεια τώρα;»,  απευθυνόμενος στον ίδιο τον παίκτη.

Τις τελευταίες ώρες λέγεται μάλιστα οτι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει μπει «σφήνα» ώστε να χαλάσει τη μεταγραφή του αγαπημένου της πράσινης κερκίδας στον αιώνιο αντίπαλο! Το θέμα είναι με ποιο τρόπο ακριβώς πάει να γίνει αυτό, εφόσον ισχύει.

Πάει να κάνει ό,τι και με τον Κώστα Σλούκα ο οποίος όχι μόνο δεν συνέχεια στον Ολυμπιακό, αλλά τελικά υπέγραψε στον Παναθηναϊκό; Προσπαθεί να τον επηρεάσει βασιζόμενος στην καλή σχέση που έχουν οι δύο άντρες;

Μήπως αυτοί που τοποθετούνται στα social media σχετικά έχουν πράγματι βάσιμες πληροφορίες εκ των έσω; Μένει να αποδειχθεί.

Οπως αντιλαμβάνεστε το θέμα Τζέιμς συντηρείται συνεχώς στην επικαιρότητα από όλες τις πλευρές καθώς ακόμη και η διάψευση από την ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν στάθηκε ικανή να «καταλαγιάσει» τα πράγματα.

Δείτε παρακάτω σχετικές αναρτήσεις για την φημολογούμενη εμπλοκή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στη μεταγραφή Τζέιμς στον Ολυμπιακό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Γιαννακόπουλος προσπαθεί να χαλάσει τη μεταγραφή του Τζέιμς;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.