ΠΑΟΚ

Γιατί ο Λουτσέσκου πήρε στην αποστολή του ΠΑΟΚ τον Οζντόεφ

Παρά τις λίγες ημέρες που έχει στην ομάδα ο Λουτσέσκου είχε λόγους που πήρε στην αποστολή του ΠΑΟΚ τον Οζντόεφ.
Γιατί ο Λουτσέσκου πήρε στην αποστολή του ΠΑΟΚ τον Οζντόεφ

Έκανε εντύπωση σε ορισμένους πως ο Λουτσέσκου πήρε μαζί του στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το σημερινό παιχνίδι (Πέμπτη, 10/8) με την Χάιντουκ στο Σπλιτ (22:00, Novasports 2) τον Οζντόεφ.

Η ανάγκη κύριοι. Μετά και τη μεταγραφή του Αουγκούστο που ούτως ή άλλως βέβαια δε θα έπαιζε στο πρώτο παιχνίδι γιατί είχε αποβληθεί με την Μπεϊτάρ, ο ΠΑΟΚ έχει μετρημένες επιλογές στα χαφ.

Σβαμπ, Τσιγγάρας που έγραψε η στήλη στο χθεσινό σημείωμα πως έως τώρα αρέσουν αυτά που κάνει, ο Λουτσέσκου και μετά… τι; Μετά Φελίπε Σοάρες που ακόμα δεν έχει πείσει και έχει περάσει καιρός που έχει έρθει στον ΠΑΟΚ.

Γιατί ο Λουτσέσκου πήρε στην αποστολή του ΠΑΟΚ τον Οζντόεφ

Τώρα αν θα πάρει λεπτά συμμετοχής ο Οζντόεφ είναι άλλο ζήτημα. Πάντως οι επιλογές μέχρι να έρθει ο τελευταίος ή μπορεί και όχι χαφ είναι συγκεκριμένες.

Και λέμε τελευταίος αλλά μπορεί και όχι, γιατί ο ΠΑΟΚ θέλει να φέρει τον Μαξίμοβιτς αλλά αν αποχωρήσει ο Σβαμπ κάτι που είναι ορθάνοιχτο όπως διαβάσατε στο Sportime, τότε λογικά θα πρέπει να αναπληρωθεί το κενό που θα αφήσει στο ρόστερ.

Δύσκολη περίπτωση φέτος τα χαφ του ΠΑΟΚ, δεν είχε λοιπόν πολλές επιλογές ο Λουτσέσκου, δεν το σκέφτηκε και πολύ, με αποτέλεσμα ο Οζντόεφ να μπει στο αεροπλάνο για το Σπλιτ.

Πάντως, το ότι θα έχει φανέλα βασικού φέτος στον ΠΑΟΚ δεν συζητιέται. Σας γράψαμε πως ο Οζντόεφ είναι ο παίκτης που θα του αλλάξει το προφίλ.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιατί ο Λουτσέσκου πήρε στην αποστολή του ΠΑΟΚ τον Οζντόεφ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.