MEDIA

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Μαρίνα μαθαίνει ποιος σκότωσε τον Στεφανή

Η Μαρίνα μαθαίνει την αλήθεια για τον Στεφανή στη σειρά Σασμός στα επόμενα επεισόδια.
Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Μαρίνα μαθαίνει ποιος σκότωσε τον Στεφανή

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Σασμός επιστρέφει αυτόν τον Σεπτέμβριο με τον τρίτο του κύκλο έτοιμος να σαρώσει για τρίτη συνεχόμενη σεζόν την τηλεθέαση.

Ένα μεγάλο μυστικό που μας απασχολεί από τα πρώτα επεισόδια της σειράς του Alpha επιτέλους αποκαλύπτεται και τα πράγματα παίρνουν τον δρόμο τους.

Ο Νικηφόρος πυροβολεί τον Μαθιό όταν μαθαίνει ότι σκότωσε τον Στεφανή όμως μαζί με τον Μανόλη η κατάσταση κουκουλώνεται και ο Νικηφόρος τη γλιτώνει.

Οι φήμες όμως ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή οργιάζουν. Οι ψίθυροι φτάνουν και στα αυτιά της Μαρίνας η οποία πλημμυρίζει με οργή. Η πεποίθηση που είχε όλο αυτό το διάστημα ότι ο γιος της ο Πετρής ήταν αθώος και πως ο φόνος του ήταν τελείως αχρείαστος επιβεβαιώνεται.

Αυτό που την εξαγριώνει πιο πολύ είναι ότι ο Μαθιός όλο αυτό το διάστημα δεν ανέλαβε αντρίκια τις ευθύνες του και άφηνε την εντύπωση πως ο γιος της ήταν φονιάς.

Η Μαρίνα για πρώτη φορά στη ζωή της διψά για εκδίκηση. Ο Αντώνης, ο οποίος πλέον είναι σίγουρος ότι ο Μαθιός είναι ο φονιάς του Στεφανή και ο Μανόλης τους καλύπτει, προσπαθεί να κάνει ότι μπορεί για να την ηρεμήσει.

Σύμμαχό της η Μαρίνα θα βρει ανέλπιστα τον Αστέρη. Ο Αστέρης είναι και αυτός εξαγριωμένος από το γεγονός ότι ο αδερφός του και η μητέρα του συγκάλυψαν το φόνο με αποτέλεσμα να γίνει ότι έγινε με τον Πετρή και να περάσει όσα πέρασε ο ίδιος στη φυλακή.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αντρέας Βρουλάκης αποφυλακίζεται και έρχεται για τους Σταματάκηδες

Σασμός: Τέλος πασίγνωστη πρωταγωνίστρια για να πάει στην ΕΡΤ;

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η καθηλωτική σειρά του Alpha επιστρέφει τον Σεπτέμβριο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Μαρίνα μαθαίνει ποιος σκότωσε τον Στεφανή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα