MEDIA

Ο Ιβάν Σαββίδης ξηλώνει το αθλητικό τμήμα από το OPEN

Αλλαγές στο αθλητικό τμήμα ετοιμάζονται να γίνουν στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη. Δεν είναι πλέον προτεραιότητα οι αθλητικές εκπομπές στο OPEN
Ο Ιβάν Σαββίδης ξηλώνει το αθλητικό τμήμα από το OPEN

Ο Ιβάν Σαββίδης και οι συνεργάτες του έχουν αποφασίσει να κάνουν οικονομικό συμμάζεμα σε όλες τις εταιρείες. Αυτό συμβαίνει στον ΠΑΟΚ, θα γίνει και OPEN. Ειδικά το κανάλι του ισχυρού άνδρα του Δικεφάλου του Βορρά έχει ανάγκη από οικονομική εξυγίανση και το αθλητικό τμήμα ξηλώνεται.

Η πληροφορία των προηγούμενων ημερών είχε να κάνει για το Total Football, αλλά το… κακό είναι γενικό. Λέμε κακό, έτσι είναι. Διότι, αρκετός κόσμος και συνάδελφοι είναι πιθανό να χάσουν τη δουλειά τους με τα νέα δεδομένα που θα ισχύσουν από τη νέα σεζόν στο κανάλι. Οι αλλαγές θα είναι πολλές και το αθλητικό τμήμα θα επηρεαστεί περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο.

Ο Νίκος Κοκλώνης θα αναλάβει το ψυχαγωγικό κομμάτι στο κανάλι, αυτό σημαίνει πως το Σαββατοκύριακο δεν θα έχει βάση στα αθλητικά, αλλά σε άλλα πράγματα. Η εκπομπή Open Sport, όπως και το Total Football δεν θα είναι στον αέρα τη νέα τηλεοπτική σεζόν. αυτό σημαίνει πως το αθλητικό τμήμα θα συρρικνωθεί, γα να μην πούμε πως επί της ουσίας ξηλώνεται όλο.

Θα μείνουν ελάχιστοι συνάδελφοι για να καλύψουν τις βασικές ανάγκες των δελτίων ειδήσεων και κάποιων θεμάτων στις ενημερωτικές εκπομπές. Βασικός λόγος που κόβονται οι δύο αθλητικές εκπομπές είναι το κόστος ασφαλώς. Και όχι μόνο το κόστος παραγωγής και δημοσιογραφικής κάλυψης, αλλά και το κόστος για τα στιγμιότυπα των αγώνων από Cosmote TV και NOVA, το οποίος ξεπερνούσε το ένα εκατ. ευρώ.

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν θα επενδύσει άλλο στο αθλητικό κομμάτι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Ιβάν Σαββίδης ξηλώνει το αθλητικό τμήμα από το OPEN», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.