ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Έλον Μασκ: Εκεί θα παλέψει με τον Ζάκερμπεργκ – Αυτός θα είναι ο νικητής

Θα γίνει πράξη η σκέψη των Έλον Μασκ και Μαρκ Ζάκερμπεργκ;
Έλον Μασκ: Εκεί θα παλέψει με τον Ζάκερμπεργκ – Αυτός θα είναι ο νικητής

Έλον Μασκ (Χ πρώην Twitter) και Μαρκ Ζάκερμπεργκ (Meta πρώην Facebook) σχεδιάζουν να μονομαχήσουν σε κλουβί στην Ιταλία, με θέμα την Αρχαία Ρώμη.

Ο Τζενάρο Σαντζουλιάνο, υπουργός Πολιτισμού της χώρας, ανέφερε ότι μίλησε με τον Μασκ για τη διοργάνωση της αναμέτρησης που θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Οι δισεκατομμυριούχοι διευθύνοντες σύμβουλοι της Tesla και της Meta αντίστοιχα, επεξεργάζονται αυτό το ενδεχόμενο από τον Ιούνιο.

Αν γίνει πράξη, αναμένεται να δοθούν εκατομμύρια σε νοσοκομεία για παιδιά.

Αναφέροντας λεπτομερώς το όραμά του στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X, ο Μασκ είπε ότι είχε μιλήσει τόσο με την Ιταλίδα πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι όσο και με τον Σαντζουλιάνο.

«Έχουν συμφωνήσει να γίνει σε μια επική τοποθεσία. Το concept θα είναι η αρχαία Ρώμη, άρα τίποτα σύγχρονο», ενημέρωσε.

Ωστόσο, η πρωτεύουσα Ρώμη και το εμβληματικό Κολοσσαίο της, όπου διεξάγονταν αγώνες μονομάχων στην αρχαιότητα, έχουν αποκλειστεί από μία τέτοια εκδήλωση.

Ο Σαντζουλιάνο δήλωσε: «Η μεγάλη φιλανθρωπική εκδήλωση θα έχει απήχηση στην ιστορία της χώρας και, παράλληλα, θα διατηρηθεί η πολιτιστική της κληρονομιά.

Είχα μια μακρά και φιλική συνομιλία με τον Έλον Μασκ, μιλήσαμε για το κοινό μας πάθος για την αρχαία ρωμαϊκή ιστορία.

Σκεφτόμαστε πώς να διοργανώσουμε με σεβασμό μια μεγάλη φιλανθρωπική και ιστορική εκδήλωση, προστατεύοντας πλήρως το σκηνικό. Δεν θα πραγματοποιηθεί στη Ρώμη.

Ένα σημαντικό ποσό, δηλαδή πολλά εκατομμύρια ευρώ, αναμένεται να δοθούν σε δύο ιταλικά νοσοκομεία για παιδιά».

Η παράξενη ιδέα να τσακωθούν ο ένας με τον άλλον ξεκίνησε τον Ιούνιο, όταν ο Μασκ έγραψε στο Twitter ότι «είναι έτοιμος για καυγά σε κλουβί» με τον Ζάκερμπεργκ.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Meta, ο οποίος έχει γνώση MMA και έχει κερδίσει πρόσφατα τουρνουά ζίου-ζίτσου, αρκέστηκε τότε να απαντήσει: «Στείλε μου τοποθεσία».

Επίσης ο ένας είναι 59 ετών και ο άλλος 39.

Μήπως τελικά δεν είναι καλή ιδέα για τον Μασκ να μονομαχήσει με τον Ζάκερμπεργκ;

Τέλος πάντων, ας μαζευτούν χρήματα και τα υπόλοιπα έρχονται…

Ρεπορτάζ για τη μονομαχία Έλον Μασκ και Μαρκ Ζάκερμπεργκ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έλον Μασκ: Εκεί θα παλέψει με τον Ζάκερμπεργκ – Αυτός θα είναι ο νικητής», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.