ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το σχέδιο του Χουάνγκ – Αυτός «θέλει» τη θέση του Μπότο – Εκεί πάει ο Σταφυλίδης!

Όπως κάθε Σάββατο έτσι και σήμερα τα Παρασκήνια του Sportime είναι εδώ, με πρωταγωνιστές τους Ιν Μπέομ Χουανγκ, Νεμάνια Μαξίμοβιτς και Κώστα Σταφυλίδη.
Το σχέδιο του Χουάνγκ – Αυτός «θέλει» τη θέση του Μπότο – Εκεί πάει ο Σταφυλίδης!

Τα Παρασκήνια του Sportime είναι εδώ και σας ετοιμάζουν με νέες αποκαλύψεις, που έχουν την τιμητική τους οι Ιν Μπέομ Χουάνγκ, Νεμάνια Μαξίμοβιτς και Κώστας Σταφυλίδης.

Αρχικά, ο Ολυμπιακός είδε σα… βόμβα να πέφτει η είδηση ότι ο Χουάνγκ θέλει να αποχωρήσει, ωστόσο υπάρχει αρκετό παρασκήνιο.

Ο Κορεάτης, άλλαξε μάνατζερ και όπως φαίνεται άλλαξε και μυαλά, έχοντας βάλει σχέδιο να φύγει από την ομάδα του Πειραιά.

Πώς θα το κάνει; Μα με το παράδειγμα του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ωστόσο εδώ όπως φαίνεται το πράγμα έχει πολύ μέλλον ακόμα.

Από και κει πέρα πάμε στην περίπτωση του Νεμάνια Μαξίμοβιτς, ο οποίος είναι ένα βήμα πριν πάρει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Μετά τη φυγή του Ζοσέ Μπότο, ένας παλιός… γνωστός έχει αναλάβει το χειρισμό της υπόθεσης και είναι πολύ well-connected στο Δικέφαλο του Βορρά.

Μάλιστα, έδειξε και τη… διάθεση του, προκειμένου να αποτελέσει το νέο τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ. Το μέλλον θα δείξει.

Τέλος, πάμε στον Κώστα Σταφυλίδη, ο οποίος ακόμα δεν έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ήδη έχει προτάσεις στα χέρια του, ωστόσο ο ίδιος έχει θέσει τα οικονομικά του όρια, προκειμένου να απαντήσει θετικά σε κάποια από αυτές.

Ο 29χρονος φαίνεται ότι έχει βρει το πού θα συνεχίσει την καριέρα του και αυτό είναι προς Γερμανία μεριά και μάλιστα σε ομάδα έκπληξη.

Διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 2 και 3 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το σχέδιο του Χουάνγκ – Αυτός «θέλει» τη θέση του Μπότο – Εκεί πάει ο Σταφυλίδης!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.