ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φτάνει Ελλάδα ο Έζε – Για οριστική συμφωνία μιλούν στην Αργεντινή!

Όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται για την περίπτωση του Σαντιάγκο Έζε.
Φτάνει Ελλάδα ο Έζε – Για οριστική συμφωνία μιλούν στην Αργεντινή!

Σε οριστική συμφωνία φαίνεται ότι έχει έρθει ο Ολυμπιακός με την Ουρακάν, προκειμένου να κάνει δικό του τον Σαντιάγκο Έζε.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο δημοσιογράφος, Χερμάν Γκαρσία Γκρόβα, ο παίκτης αναμένεται σήμερα, Τρίτη 15 Αυγούστου να βρεθεί στην Ελλάδα, για να τελειώσει η μεταγραφή.

Όπως τονίζει η ίδια πηγή, το deal ανάμεσα στις δύο ομάδες θα ανέρχεται στα 3.7 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο Ολυμπιακός θα υπογράψει μαζί του συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών.

Φυσικά η ομάδα της Αργεντινής δεν θα τον έδινε τόσο εύκολα και σε τόσο μικρή ηλικία και έτσι θα κρατήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Έτσι ο Ολυμπιακός θα προσθέσει ένα… μηχανάκι στο κέντρο του, που θα καλύψει άμεσα το κενό που άφησε ο Ιν Μπέομ Χουάνγκ, που ξεκαθάρισε ότι θέλει να φύγει από τη Super League 1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την περασμένη σεζόν, ο Έζε ήταν βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδα τους, έχοντας 37 συμμετοχές και 5 γκολ με τη φανέλα της σε όλες τις διοργανώσεις.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φτάνει Ελλάδα ο Έζε – Για οριστική συμφωνία μιλούν στην Αργεντινή!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.