ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ποια αλλαγή σκέφτεται να κάνει στα άκρα ο Γιοβάνοβιτς;

Παλάσιος ή Μαντσίνι; Ίδια ομάδα με τη νίκη στην πρώτη αναμέτρηση επί της Μαρσείγ θα έχει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ή θα κάνει μια αλλαγή;
Παναθηναϊκός: Ποια αλλαγή σκέφτεται να κάνει στα άκρα ο Γιοβάνοβιτς;

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μαρσέιγ (22.00, Cosmote Sports) στη ρεβάνς της νίκης του με 1-0 στη Λεωφόρο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι σχεδόν βέβαιο πως θα παρατάξει την ίδια ενδεκάδα, αν και υπάρχει ένα δίλλημα: Παλάσιος ή Μαντσίνι;

Ομάδα που κερδίζει αλλάζει; Δεν αλλάζει. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς βέβαια το έκανε αυτό. Άλλος Παναθηναϊκός έπαιξε, σε κάποιο βαθμό, κόντρα στη Ντνίπρο, άλλος νίκησε 1-0 τη Μαρσέιγ. Βέβαια, λόγος υπήρχε τότε.

Διότι, στη ρεβάνς του 3-1 στη Λεωφόρο, το «τριφύλλι» δεν ήταν το ίδιο καλό και κάποιοι παίκτες υστέρησαν. Ο Σέρβος τεχνικός άφησε όμως τις εμμονές του στην άκρη, διαφοροποίησε κάποια πρόσωπα και κέρδισε.

Κέρδισε από τους παίκτες που μπήκαν στο παιχνίδι, όπως ο Βαγιαννίδης, κέρδισε όμως κι από όσους πέρασαν σαν αλλαγή, όπως ο Μπερνάρ. Στη φάση του γκολ δε, θυμηθείτε, πως σκόραρε ο Βραζιλιάνος έπειτα από συνδυασμό τριών παικτών που πέρασαν ως αλλαγή στο παιχνίδι. Λεπτομέρειες σε ένα βαθμό.

Ο Τσέριν είναι που λείπει πολύ, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο, στον Γιοβάνοβιτς. Διότι, ο Σλοβένος τρέχει ακατάπαυστα και το ματς στη Μασσαλία θέλει τρέξιμο, πολύ μάλιστα.

Δεν είναι έτοιμος να βγάλει 90λεπτο όμως. Επομένως η τριάδα Βιλένα, Ρούμπεν και Τζούρισιτς, δύσκολο να «σπάσει». Από τη στιγμή που θα είναι ο Τζούρισιτς κανονικά στη θέση, δεν… χωράει σαν εξτρέμ (σε αυτό το ματς) ο Μπερνάρ.

Ο Βέρμπιτς συμπληρώνει τα μαρκαρίσματα που λείπουν από τα όποια ανεβάσματα του Χουάνκαρ, ο Βαγιαννίδης θα χρειαστεί κάλυψη από τα δεξιά κι εκεί έχει μόνο έναν ενδοιασμό ο Γιοβάνοβιτς. Μαντσίνι ή Παλάσιος;

Ο Αργεντινός είναι αρκετά συνεπής στα αμυντικά του καθήκοντα, ο Μαντσίνι πιο γρήγορος όμως στο να φεύγει στο χώρο και θα έχει πολλούς ο Παναθηναϊκός. Πιθανότατα με τους ίδιους έντεκα θα πάει ο Παναθηναϊκός, αλλά μια σκέψη για αυτή την αλλαγή, υπάρχει.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Ποια αλλαγή σκέφτεται να κάνει στα άκρα ο Γιοβάνοβιτς;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.