ΜΠΑΣΚΕΤ

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ο Τζέιμς θα πάει σίγουρα στον Ολυμπιακό!

Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε διαδικτυακό live ο Μάικ Τζέιμς θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό!
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ο Τζέιμς θα πάει σίγουρα στον Ολυμπιακό!

Την ώρα που ο Μάικ Τζέιμς ετοιμάζεται να μείνει ελεύθερος από τη Μονακό, σύμφωνα με τους Γάλλους, αλλά και μετά το αινιγματικό ποστ που έκανε με τον Σάσα Ομπράντοβιτς, μπερδεύοντας κάπως τα πράγματα, ήρθε μια δήλωση που φέρεται να έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σύμφωνα με την οποία ο Αμερικανός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Ολυμπιακό!

Να θυμίσουμε και κάτι άλλο. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος υπήρχε φημολογία πως ήθελε να χαλάσει τη μεταγραφή. Φήμη για την ακρίβεια. Διότι, αυτή η πληροφορία δεν επιβεβαιώθηκε από κάπου.

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στο διαδίκτυο η διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός φέρεται να έχει πει live στο instagram: «Τι να πω ο Τζέιμς έχει προχωρήσει τα πάντα με τον Ολυμπιακό.. Θα έχει πλάκα. σίγουρα θα πάει στον Ολυμπιακό».

Θυμίζουμε οτι τις προηγούμενες ημέρες ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε κάνει ανάρτηση με τον Ιούδα «φωτογραφίζοντας» τον Αμερικανό. Πλέον αναμένουμε τις εξελίξεις στην υπόθεση και αν όντως ο Τζέιμς θα φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα!

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι δεδομένο να έχει καλή πληροφόρηση στο συγκεκριμένο θέμα. Δύο θητείες έχει κάνει ο Μάικ Τζέιμς στον Παναθηναϊκό επί των ημερών του.

Αρκεί βέβαια, η συγκεκριμένη ανάρτηση να έχει βάση και να έχει ειπωθεί όντως αυτό από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Δείτε παρακάτω

Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε διαδικτυακό live ο Μάικ Τζέιμς θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό!

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Ο Μάικ Τζέιμς απέναντι στον Παναθηναϊκό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ο Τζέιμς θα πάει σίγουρα στον Ολυμπιακό!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.