ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Η ομιλία που έφτιαξε τους παίκτες – Η πίστη του στο ημίχρονο – Οι αλλαγές που έδωσαν πρόκριση!

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πίστεψε στους παίκτες του και εκείνοι τον δικαίωσαν με την πρόκριση.
Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Η ομιλία που έφτιαξε τους παίκτες – Η πίστη του στο ημίχρονο – Οι αλλαγές που έδωσαν πρόκριση!

Μία σπουδαία πρόκριση κατάφερε να κάνει ο Παναθηναϊκός στα πλέι-οφ του Champions League νικώντας στα πέναλτι με 5-3 τη Μαρσέιγ.

Η βραδιά ξεκίνησε πολύ δύσκολα για το «τριφύλλι» αφού βρέθηκε γρήγορα πίσω στο σκορ με 2-0, αποτέλεσμα που ήταν αυτό που οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θύμιζε σε τίποτα αυτό που είδαμε στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και θα έπρεπε να αλλάξει πολλά.

Ο Σέρβος τεχνικός έδειξε πίστη στους παίκτες του, ενώ πριν βγουν στο δεύτερο ημίχρονο τους ξεκαθάρισε ότι πρέπει να παίξουν σαν πραγματικός Παναθηναϊκός.

Ο δευτεραθλητής της Super League 1, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του, πίεσε και έκανε φάσεις προκειμένου να σκοράρει, να μειώσει το σκορ και να οδηγήσει το ματς στην παράταση.

Φυσικά οι αλλαγές που έγιναν βοήθησαν πάρα πολύ για να βελτιωθεί η εικόνα και ο Φώτης Ιωαννίδης, που είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή και αυτός, εκμεταλλεύτηκε το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα και έριξε στο καναβάτσο τη Μαρσέιγ με το τελικό 2-1.

Τα πράγματα δεν άλλαξαν πολύ και στην παράταση, αφού και οι δύο ομάδες είχαν φάσεις με τους Μασσαλούς μάλιστα να σκοράρουν, αλλά το γκολ να ακυρώνεται σωστά ως offside.

Έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι από και εκεί οι επιλογές των παικτών που πέρασε ο Γιοβάνοβιτς κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού τον έβγαλαν ασπροπρόσωπο σκοράροντας και στις πέντε εκτελέσεις στέλνοντας τον Παναθηναϊκό απέναντι στην Μπράγκα.

Μάλιστα ο Γιοβάνοβιτς λίγο πριν την εκτέλεση των πέναλτι συγκέντρωσε όλους τους παίκτες του και τους είπε: «Ξέρω πόσο θέλετε αυτή την πρόκριση. Πάμε δυνατά».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Η ομιλία που έφτιαξε τους παίκτες – Η πίστη του στο ημίχρονο – Οι αλλαγές που έδωσαν πρόκριση!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.