ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Μονακό δεν αφήνει περιθώρια – Πόσο θα περιμένει ο Ολυμπιακός τον Μάικ Τζέιμς;

Η ελευθερία του Μάικ Τζέιμς από τη Μονακό μοιάζει πιο δύσκολη από όσα θα περίμενε ο ίδιος και πλέον ο Ολυμπιακός παίζει με το χρόνο
Η Μονακό δεν αφήνει περιθώρια – Πόσο θα περιμένει ο Ολυμπιακός τον Μάικ Τζέιμς;

Στην προετοιμασία της Μονακό θα πήγαινε ο Μάικ Τζέιμς. Αυτό ήταν δεδομένο. Άργησε μεν για να πιέσει καταστάσεις, έβαλε τον ατζέντη του να διερευνήσει τις πιθανότητες αποχώρησης και δεν έχει πάρει ξεκάθαρες απαντήσεις. Ο Ολυμπιακός ανάμενε άμεσες εξελίξεις, αυτές δεν ήρθαν και πλέον δεν είναι βέβαιο πως θα περιμένει.

Αυτόν τον παίκτη θέλει ο Γιώργος Μπαρτζώκας και ο Ολυμπιακός. Αυτός είναι ο εκλεκτός είναι η αλήθεια. Ο Μάικ Τζέιμς είναι εκείνος για τον οποίο έκανε λόγο και το Τόμας Γουόκαπ σε μια πρόσφατη συνέντευξή του. Στο μπάσκετ είναι απαραίτητος κάποιος που μπορεί να σκοράρει από το πουθενά, να πάρει την ομάδα πάνω του όταν αυτή έχει κολλήσει. ‘Ήξερε ποιον φωτογράφιζε.

Ο Αμερικανός guard της Μονακό έκανε τις κινήσεις του για να δείξει και στον Ολυμπιακό και στη Μονακό ποια θέλει να είναι η επόμενη μέρα. Οι Μονεγάσκοι δεν έμοιαζαν διατεθειμένοι να τον αφήσουν ελεύθερο. Το ξέραμε αυτό, γνωστό ήταν, δεν αποτελεί είδηση ή κάτι καινούργιο. Η είδηση είναι μία. Ο Μάικ Τζέιμς παραμένει παίκτης της Μονακό και το ημερολόγιο δείχνει Τετάρτη 16 Αυγούστου.

Ο Ολυμπιακός ξέρει πως τις επόμενες μέρες θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο σε ότι έχει να κάνει με τους παίκτες του ΝΒΑ και συγκεκριμένα με τον Κέντρικ Ναν. Μια χαρά κουμπώνει και ο πρώην άσος των Μαϊάμι Χιτ στο πλάνο του Γιώργου Μπαρτζώκα, αλλά δεν είναι εξοικειωμένος με την Euroleague, όπως ο Μάικ Τζέιμς. Αυτό ισχύει ασφαλώς για τους περισσότερους παίκτες που έρχονται από την άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας ήθελαν με τη σειρά τους να έχουν κλείσει το ρόστερ τους αυτή την εβδομάδα. Δεν αποκλείεται να συμβεί αυτό, αλλά αν γίνει θα είναι πιθανότατα χωρίς την προσθήκη του Μάικ Τζέιμς. Διότι, παιχνίδια τακτικής παίζει και η Μονακό σε όλη αυτή την ιστορία. Άλλο αν ανακοινώσει παίκτη ο Ολυμπιακός, άλλο να τον κρατάει με το… ζόρι, ξέροντας πως ο Ολυμπιακός τον περιμένει.

Και εδώ είναι το ερώτημα. Θα περιμένει κι άλλο ο Ολυμπιακός να βρει άκρη ο Μάικ Τζέιμς ή θα πάει άμεσα σε άλλες λύσεις; Η πρώτη ανάγνωση της κατάστασης και των δεδομένων όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί δείχνει πως οι Πειραιώτες θα πάνε με τις εξελίξεις. Τι σημαίνει αυτό; Ανοίγει ο φάκελος και άλλων παικτών. Ας μην ξεχνάμε όμως και κάτι άλλο. Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ πριν από δύο χρόνια, προς το τέλος Αυγούστου είχε ανακοινωθεί, για παράδειγμα.

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Θα συνεχίσει στο Μονακό ο Μάικ Τζέιμς;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Μονακό δεν αφήνει περιθώρια – Πόσο θα περιμένει ο Ολυμπιακός τον Μάικ Τζέιμς;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Απόστολος Γεωργιάδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.