MEDIA

MEGA: Ολυμπιακό περίμενε ο Βαγγέλης Μαρινάκης όταν πήρε τα δικαιώματα του Champions League, αλλά και με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό η τηλεθέαση θα σκίσει

Ολυμπιακό περίμενε να έχει το MEGA ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι ιθύνοντες του καναλιού, αλλά και με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό η τηλεθέαση θα «σκίσει»
MEGA: Ολυμπιακό περίμενε ο Βαγγέλης Μαρινάκης όταν πήρε τα δικαιώματα του Champions League, αλλά και με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό η τηλεθέαση θα σκίσει

Μεγάλη επένδυση έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και το MEGA αποκτώντας τα δικαιώματα του Champions League. Ο Ολυμπιακός ήταν το βασικό μέλημα, μιας κα έπαιζε στα προκριματικά την περυσινή σεζόν. Δεν μπήκε στους ομίλους, αλλά μπορεί η φετινή σεζόν να έχει ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο έχει συνδεθεί το MEGA με τον κόσμο του Ολυμπιακού. Αιτία η ιδιοκτησία ασφαλώς. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι συνεργάτες του όταν έπαιρναν την απόφαση να διεκδικήσουν τα δικαιώματα του Champions League είχαν στο μυαλό τους τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Ο Ολυμπιακός το περυσινό καλοκαίρι αποκλείστηκε και δεν μπήκε στους ομίλους. Ένα χρόνο μετά μπορεί να μην υπάρχει Ολυμπιακός στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αλλά υπάρχουν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ. Κι αυτό κέρδος είναι αν το δει κανείς. Ελληνικές ομάδες σε ευρωπαϊκά παιχνίδια, σε ελεύθερη συχνότητα. Η τηλεθέαση θα είναι πολύ υψηλή.

Ενδεικτικό τα όσα έγιναν μόνο στον τελικό του Uefa Super Cup στο Καραϊσκάκη. Όπως ενημέρωσε το MEGA «Ο συναρπαστικός ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλη, βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης με ποσοστό 27,4% στο δυναμικό κοινό 18-54 και 26,3% στο σύνολο του κοινού, με την κάλυψη να φτάνει μέχρι και τους 1.138.000 τηλεθεατές. Το MEGA προηγήθηκε του ανταγωνισμού με τουλάχιστον 14,7 μονάδες καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα για το UEFA Super Cup το βράδυ της Τετάρτης. Εντυπωσιακές επιδόσεις σημείωσε η μετάδοση του τελικού και σε επιμέρους ανδρικά κοινά, όπου η τηλεθέαση άγγιξε το 39,7%».

Το κανάλι που έχε στην κατοχή του ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει τις μεταδόσεις των ελληνικών ομάδων για τις επόμενες δύο Τετάρτες. Με άλλα λόγια, Μπράγκα – Παναθηναϊκός την ερχόμενο Τετάρτη και τη μεθεπόμενη ΑΕΚ – Αντβέρπ. Ολυμπιακός μπορεί να μην υπάρχει αλλά η τηλεθέαση θα χτυπήσει κόκκινο…

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «MEGA: Ολυμπιακό περίμενε ο Βαγγέλης Μαρινάκης όταν πήρε τα δικαιώματα του Champions League, αλλά και με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό η τηλεθέαση θα σκίσει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!