ΠΑΟΚ

Με Σβαμπ και Σαμάτα οι επιλογές Λουτσέσκου – Οι ενδεκάδες του ΠΑΟΚ – Χάιντουκ Σπλιτ

Οι αρχικές ενδεκάδες της μεγάλης ρεβάνς ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Χάιντουκ Σπλιτ.
Με Σβαμπ και Σαμάτα οι επιλογές Λουτσέσκου – Οι ενδεκάδες του ΠΑΟΚ – Χάιντουκ Σπλιτ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Χάιντουκ Σπλιτ σήμερα (20:30, Novasports Prime HD) στη μεγάλη ρεβάνς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Οι «ασπρόμαυροι» κατάφεραν να φύγουν αλώβητοι από την Κροατία στο πρώτο ματς, παίρνοντας την ισοπαλία χωρίς σκορ και πλέον όλα θα κριθούν στην Τούμπα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε καταλήξει στο πλάνο του για την αναμέτρηση και ο Αλί Σαμάτα παίρνει για πρώτη φορά φανέλα βασικού.

Όλα τα βλέμματα πέφτουν στον Δικέφαλο, καθώς η ενδεχόμενη πρόκριση θα παίξει σπουδαίο ρόλο στο UEFA Ranking.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν προχώρησε σε πολλές αλλαγές σε σχέση με το πρώτο ματς, με τον Κοτάρσκι να είναι κάτω από τα δοκάρια και τους Έκονγκ, Κουλιεράκη, Κεντζιόρα και Μπάμπα να είναι στην άμυνα.

Ο Σβαμπ επιστρέφει στο αρχικό σχήμα και ο Τσιγγάρας θα βρίσκεται στο πλάι του.

Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Νάρεϊ θα είναι στις δύο πλευρές της επίθεσης, με τον Κωνσταντέλια να είναι πίσω από τον Σαμάτα που κάνει ντεμπούτο ως βασικός.

Από την άλλη, ο Ιβάν Λέκο επέλεξε τον Λούτσιτς κάτω από τα δοκάρια, τους ΣάρλιαΝτιαλό δίδυμο στην άμυνα και τους Μουφί και Μέλνιακ δεξιά και αριστερά αντίστοιχα.

Σιγκούρ και Κροβίνοβιτς θα είναι στο κέντρο με τον Οφόε σε ρόλο δεκαριού. Στα άκρα θα βρίσκονται ο Μλάκαρ και ο Σαχίτι, ενώ ο Λιβάγια θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Με Σβαμπ και Σαμάτα οι επιλογές Λουτσέσκου – Οι ενδεκάδες του ΠΑΟΚ – Χάιντουκ Σπλιτ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.