ΑΕΚ

Στην OPAP Arena για το ΑΕΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ η οικογένεια του Μιχάλη! Οδός και υποτροφίες θα δοθούν στο όνομα του

Τις δράσεις της με αφορμή τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ.
Στην OPAP Arena για το ΑΕΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ η οικογένεια του Μιχάλη! Οδός και υποτροφίες θα δοθούν στο όνομα του

Ανακοίνωση στην οποία γνωστοποιεί μια σειρά από δράσεις της μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη, γνωστοποίησε η ΠΑΕ ΑΕΚ μέσα από ανακοίνωσή της.

Μεταξύ άλλων η Ένωση έχει προσκαλέσει την οικογένεια του αδικοχαμένου οπαδού στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ενώ το όνομά του θα δοθεί σε οδό κοντά στην ΟΠΑΠ Arena, ενώ θα υπάρξουν και υποτροφίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει πως στο ματς του Σαββάτου (19/8) με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην OPAP Arena, θα φιλοξενηθεί η οικογένεια του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσούρη. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε σε πρώτη φάση, για να γίνει σαφές πως η απώλεια του Μιχάλη είναι μια απώλεια της οικογένειας της ΑΕΚ και ότι η οικογένεια του είναι και δική μας οικογένεια.

Από κει και πέρα, στην μνήμη του Μιχάλη θα ακολουθήσει και σειρά δράσεων από την ΠΑΕ ΑΕΚ, κάποιες από τις οποίες σε συνεργασία και με άλλους φορείς. Χωρίς να είναι απαραίτητο να γνωστοποιηθεί από σήμερα το πλήρες περιεχόμενο και ο αριθμός αυτών των δράσεων, ανακοινώνουμε πως η ΠΑΕ ΑΕΚ αναλαμβάνει στο όνομα του Μιχάλη την παροχή τριών υποτροφιών σε μαθητές που θα πρωτεύσουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Επίσης με πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΑΕΚ δρομολογείται η ονοματοδοσία εις μνήμην του Μιχάλη, οδού πλησίον του γηπέδου μας.

Θα ακολουθήσει σειρά πρωτοβουλιών με επίκεντρο τα ζητήματα καταπολέμησης της βίας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο. Μεταξύ των οποίων θα υπάρξουν δράσεις στο Kids’ Club της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως κι εκδηλώσεις μνήμης αλλά και παράλληλα χαράς του ποδοσφαίρου στην Πλατεία του Αετού έξω από την OPAP Arena, ως φόρος τιμής στον Μιχάλη μας.

Επίσης ημερίδες με θέμα την βία και την αντιμετώπιση της με το κοινό να προέρχεται από σχολεία από όλη την Ελλάδα.

Συνεργασία με διεθνείς φορείς για δράσεις με επίκεντρο την καταπολέμηση της βίας.

Όλα αυτά αποτελούν ένα ενδεικτικό κομμάτι των δράσεων που θα οργανωθούν στην μνήμη του Μιχάλη. Θα υπάρξει το επόμενο διάστημα αναλυτική ενημέρωση για το πλήρες περιεχόμενο και πρόγραμμα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στην OPAP Arena για το ΑΕΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ η οικογένεια του Μιχάλη! Οδός και υποτροφίες θα δοθούν στο όνομα του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.