ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θανάσης Ζαννιάς: Ο αθλητισμός ενώνει – Το ποδόσφαιρο όπως θα έπρεπε να είναι

Θανάσης Ζαννιάς και Τάσος Νικολαΐδης παρακολούθησαν μαζί τον τελικό του Super Cup - Το ποδόσφαιρο όπως θα έπρεπε να είναι
Θανάσης Ζαννιάς: Ο αθλητισμός ενώνει – Το ποδόσφαιρο όπως θα έπρεπε να είναι

Το δικό του μήνυμα για όσα συμβαίνουν στη χώρα μας που πλήττεται από τον χουλιγκανισμό με τίμημα ανθρώπινες ζωές, έστειλε ο Γραμματέας Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Θανάσης Ζαννιάς.

Μέσα από μια ανάρτηση του στα social media, ο κ. Ζαννιάς είπε το αυτονόητο που τόσο όμως λείπει από την Ελλάδα για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αντιμετωπίζεται το ποδόσφαιρο και γενικότερα ο αθλητισμός.

Μένοντας όχι μόνο στα λόγια αλλά στη πράξη, ο Θανάσης Ζαννιάς έδωσε το παράδειγμα, καθώς παρακολούθησε από κοντά τον τελικό του UEFA Super Cup ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Σεβίλλη στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» παρέα με τον Βουλευτή και υπεύθυνο ΚΤΕ αθλητισμού Τάσο Νικολαΐδη.

Τη παρουσία τους σε αυτό το σπουδαίο αθλητικό γεγονός που έλαβε χώρα σε ελληνικό έδαφος, έκανε γνωστή ο Γραμματέας Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ μέσω ανάρτησης του, συνοδευόμενη από την προτροπή πως έτσι πρέπει να βλέπουν όλοι το ποδόσφαιρο, ως ένα λαϊκό άθλημα που ενώνει.

Δείτε την ανάρτηση του Θανάση Ζάννια:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θανάσης Ζαννιάς: Ο αθλητισμός ενώνει – Το ποδόσφαιρο όπως θα έπρεπε να είναι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.