ENGINE POWER

O Valentino Rossi ταξιτζής έγινε για χάρη του Marco Bezzecchi

Ασυνήθιστη σκηνή κατά τη διάρκεια των δοκιμών για το Grand Prix της Αυστρίας: έχοντας τελειώσει μετά το τρακάρισμα και έξοδο του στο τέλος της συνεδρίας, ο Marco Bezzecchi οδηγήθηκε πίσω στο γκαράζ του... από τον ίδιο τον Valentino Rossi!
O Valentino Rossi ταξιτζής έγινε για χάρη του Marco Bezzecchi

ΒΙΝΤΕΟ – Όταν ο Valentino Rossi αυτοσχεδιάζει ως ταξιτζής για τον Marco Bezzecchi

Ασυνήθιστη σκηνή κατά τη διάρκεια των δοκιμών για το Grand Prix της Αυστρίας: έχοντας τελειώσει μετά το τρακάρισμα και έξοδο του στο τέλος της συνεδρίας, ο Marco Bezzecchi οδηγήθηκε πίσω στο γκαράζ του… από τον ίδιο τον Valentino Rossi!

Valentino-Rossi-Yamaha-Racing-MotoGP-Marco-Bezzecchi-motogp

46 Valentino Rossi, L’équipe WRT BMW M4 GT3, portrait during the 5th round of GT World Challenge Europe Sprint Cup 2023, at Misano, Italy from July 14 to 16, 2023 – Photo Grégory Lenormand / DPPI

Ένας οδηγός σαν κανένας άλλος. Στο τέλος της συνεδρίας, κατά τη διάρκεια των δοκιμών για το Grand Prix της Αυστρίας, ο Marco Bezzecchi τράκαρε με την μηχανή του, στη στροφή 4. Περιέργως, ήταν ακριβώς εκεί… Valentino Rossi, ως προνομιούχος θεατής . Ευτυχισμένη σύμπτωση για τον πιλότο VR46!Και σαν καλό ομαδικό αφεντικό, ο Ιταλός θρύλος του MotoGP δεν δίστασε να ανέβει στο σκούτερ του για να φέρει τον αναβάτη του πίσω στο γκαράζ του! Μια ασυνήθιστη σκηνή που σε κάνει να χαμογελάς και μια σύντομη προνομιακή βόλτα για τον Marco Bezzecchi ως «ανταμοιβή», αυτός που μόλις είχε σημειώσει το ρεκόρ γύρου στο Red Bull Ring!

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «O Valentino Rossi ταξιτζής έγινε για χάρη του Marco Bezzecchi», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Κοντιζάς

Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον κόσμο της μηχανοκίνησης αλλά κατάφερε να τον ενώσει στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα στο Motor Festival και να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power που προβάλει καθημερινά αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές πανελλαδικά. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά!